Obrovská radosť v rodine Simony Kollárovej: Jej mladšia sestra dosiahla historický úspech!

Sympatická herečka, ktorá hviezdi v úspešnom seriáli Hranica ako Petra Berková, má v týchto dňoch o dôvod viac na radosť. Jej mladšia sestra Marrieta totiž dosiahla obrovský úspech!

Hrdá veľká sestra! Aj tak by sme v týchto dňoch mohli nazvať herečku Simonu Kollárovú, ktorá je aktuálne na svoju mladšiu sestru ešte o čosi pyšnejšia než inokedy. Marrieta Kollárová sa popri štúdiu už dlhé roky venuje aj fotografovaniu a výsledkom jej kreatívnej činnosti je množstvo krásnych a naozaj zaujímavých fotiek. Špecializuje sa najmä na umelecké zábery ľudí a pred objektívom jej už neraz stála aj predstaviteľka Petry Berkovej zo seriálu Hranica.

Herečkinej sestre sa v týchto dňoch podarilo dosiahnuť historický úspech, ktorým je uverejnenie jej fotiek na oficiálnej stránke talianskeho módneho magazínu Vogue. Svoje zábery do redakcie posielajú tisícky autorov z celého sveta a o tom, ktoré sa dostanú na spomínanú stránku, rozhoduje veľmi prísna „porota“. Samotná Marrieta skúšala svoje šťastie až rok a pol a pri svojom veku 18 rokov sa tak stala oficiálne najmladšou Slovenkou, ktorej sa to podarilo. To je len dôkazom toho, že ak sa človek naozaj snaží a robí niečo dobre, úspech sa raz dostaví. Blahoželáme!

Simona Kollarova - sestra Zdroj: archív S.K.