Čo sa bude diať v druhej sérii Hranice? V nových častiach vás čaká veľké prekvapenie!

Úspešný seriál Hranica bude na obrazovkách televízie JOJ pokračovať aj počas jesennej vysielacej štruktúry. Druhá séria plynule nadviaže na tú prvú a už teraz vám vieme povedať, že sa v nových častiach naozaj máte na čo tešiť!

Vo fiktívnej obci Krivé žije niekoľko rodín, ktoré sa podieľajú na pašovaní všetkého, okrem ľudí, zbraní a drog. Do pašovania je zapletená aj ukrajinská rodina Chrabrenkovcov, pri čine sa ich stále snažia odhaliť colníci a príslušníci hraničnej polície. Pomery v pašeráckom klane sa však za posledného pol roka zmenili. Zorka je stále oficiálne nezvestná a Petra chce s pašovaním nadobro seknúť. Preto sa hľadá nejaká legálna forma podnikania. No zdá sa, že to nebude také jednoduché, ako sa to javí.

Petra má okrem pracovných starostí aj tie súkromné. Jej svadba s Krišom je totiž na spadnutie, no čoraz častejšie sa vynára otázka, či k sebe tí dvaja vôbec patria. Odpoveď zaujíma aj veliteľa hraničnej polície Šimona. Ako sa zdá, príťažlivosť medzi ním a Petrou zatiaľ stále nevyhasla. „V druhej sérii sa dozvieme, ako to dopadne medzi Krišom a Petrou. Tiež nás čaká veľa všelijakých zvratov, ako to už v Hranici býva. Každý týždeň ich je niekoľko. Ja mám na Hranici rád, že tie zvraty nie sú vždy len vtipné a smiešne, ale občas ide aj o život,“ povedal kreatívny producent Stano Guštafík. Zároveň prezradil veľké prekvapenie a tým je, že sa do Hranice narodí prvé bábätko! „Čaká nás aj niečo, čo sa bude diať na hrane začiatku nového života,“ vysvetlil, no viac neprezradil.

Sledujte úspešný seriál Hranica už v pondelok v dvoch častiach za sebou o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica