Exkluzívne! Braňo Deák sa stal dvojnásobným otcom: Synčekovi dali krásne tradičné meno!

Sympatický herec, ktorý aktuálne hviezdi v seriáli Hranica, sa začiatkom mája pochválil tou najkrajšou novinkou. S milovanou manželkou Laďkou boli v radostnom očakávaní druhého potomka. Ten sa už vypýtal na svet a predstaviteľ Šimona Kováča sa tak stal dvojnásobným otcom!

Braňo Deák aktuálne prežíva najkrajšie obdobie vo svojom živote. V piatok sa totiž stal hrdým dvojnásobným otcom, keď jeho milovaná manželka Laďka priviedla na svet synčeka. Tomu dali krásne tradičné meno. Moja žena mi porodila krásneho syna, za čo jej veľmi ďakujem a som nesmierne hrdý, ako to zvládla. Naša Matilda sa tak konečne dočkala súrodenca. Buď najmä zdravý a veselý a nech si u nás spokojný. Vitaj na svete, Adam,“ povedal exkluzívne pre joj.sk.

Herec, ktorý v úspešnom seriáli Hranica stvárňuje policajta Šimona Kováča, sa netají tým, že je pre neho rodina na prvom mieste a svoje súkromie si prirodzene stráži. Z času na čas sa však fanúšikom na sociálnej sieti pochváli novinkami aj zo svojho súkromia. Medzi ne rozhodne patrí aj táto najkrajšia správa a tak sa so svojimi priaznivcami pochválil snímkou so synčekom.

Braňo Deák so synčekom Zdroj: archív Braňa Deáka

​Novopečeným rodičom v mene celej redakcie srdečne blahoželáme a prajeme mamičke aj bábätku veľa zdravia!

Tagy: Braňo Deák