Jevgenij Libezňuk hral aj v kultovom seriáli Za sklom: Pamätáte si, ako vtedy vyzeral?

V nezabudnuteľnom kriminálnom seriáli Za sklom si pred rokmi zahral aj herec Jevgenij Libezňuk, ktorý aktuálne hviezdi v seriáli Hranica. A kým teraz stvárňuje sympatického pašeráka a podnikateľa, vtedy si zahral mafiána, z ktorého šiel strach!

Jevgenij Libezňuk stvárňuje v úspešnom seriáli Hranica pašeráka a podnikateľa Žeňu Chrabrenka, ktorý žije so svojou milovanou rodinou v ukrajinskej dedinke Bereznyj. Hoci sa spolu so Stračinovcami a s Otčenášovcami pravidelne zapája do ilegálnych akcií, je to dobrý a rovný človek, ktorý chce len živiť svoju rodinu. Libezňuk si však pred pár rokmi zahral aj v nezabudnuteľnom projekte Za sklom a tam už mal postavu, ktorá už taká dobrosrdečná nebola.

Žeňa, ako ho všetci volajú aj mimo pľacu, si zahral v druhej sérii, v ktorej sa rozohrala zápletka s ukrajinskými mafiánmi. Šéfom gangu, s ktorým Slančíkovci obchodovali, bol práve Libezňuk a jeho postava mala prezývku Ucho. Toto pomenovanie získal podľa znetvoreného ucha, z ktorého mu kedysi dávno odhryzol pri boxerskom súboji jeho súper. Jeho postave bol, samozrejme, prispôsobený aj imidž. Pred kamery sa postavil s vyholenou hlavou a v dobre padnúcom obleku. Vo výsledku tak z neho naozaj šiel strach. Čo poviete?

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica