Simona Kollárová sa v Hranici ukáže v svadobných šatách: Aha, aká bude krásna nevesta!

Petru a Kriša čaká už v dnešnej epizóde obľúbeného seriálu Hranica ich veľký deň. Práve dnes sa totiž bude realizovať svadba, ktorá sa v Krivom už tak dlho pripravuje. Keďže svadba si vyžaduje nevestu, herečka Simona Kollárová sa kvôli nakrúcaniu musela obliecť do svadobných šiat. A bola nádherná!

Kamarátsky vzťah Petry a Kriša sa pod vplyvom okolností zmenil na vzťah a obaja sa ani nenazdali a už začali plánovať svadbu. Všetko významne ovplyvnila a urýchlila aj Zorkina „akožesmrť“. V závete totiž uviedla, že ak sa po jej smrti Petra nevydá, ich dom prepadne v prospech cirkvi. A tak sa mladí zaľúbenci poriadne poponáhľali. Už dlhšie je však cítiť, že títo dvaja nie sú úplne spriaznené duše. Často sa hádajú, pretože ich názory sa v mnohom rozchádzajú. Nuž, a čím viac sa svadba blíži, tým viac sú plní pochybností. Petra akosi pričasto myslí na Šimona, Krišo si zas začal podozrivo dobre rozumieť s Larisou. Zdá sa však, že ich dobrý vzťah a pocit zodpovednosti je silnejší než srdce a tak sa už v dnešnej časti obaja oblečú do svadobného.

​Keďže Petra je také to „dievča odvedľa“, ktoré sa viac než so ženami kamaráti s mužmi. Obľubuje jednoduchý a účelný šatník, takže žiadne tortové a princeznovské svadobné šaty od nej asi ani nečakáme. Jej svadobný outfit bude na sto percent reprezentovať to, aká Petra je a čo má rada. Na svoj veľký deň si oblečie minimalistické biele šaty na ramienka, ktoré doplní jemnou bižutériou, ozdobou vo vlasoch a jednoduchými sandálmi. Prehnaný nebude ani jej mejkap, ani jej účes. Simona Kollárová ako budúca mladomanželka Petra je tak dôkazom, že nevesta môže byť nádherná aj v minimalistickom a jednoduchom stylingu.

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok na JOJke!