Šokujúce „zmŕtvychvstanie“ namiesto svadby? Petra a Krišo zbadajú v lese „nebohú“ Zorku!

Ona to pokazila, ona to môže aj napraviť? Pripravovaná svadba Petry a Kriša skončila fiaskom v momente, keď si mladá Berková sadla do auta k Šimonovi a ušla s ním pred sobášom. Pred obradom ušiel aj Krišo. A čo čert nechcel, ženích aj nevesta sa namiesto pred oltárom stretli na úteku. To však nie je všetko. V lese zbadajú „mŕtvu“ Zorku!

Kamarátsky vzťah Petry a Kriša sa pod vplyvom okolností zmenil na vzťah a obaja sa ani nenazdali a už začali plánovať svadbu. Všetko významne ovplyvnila a urýchlila aj Zorkina „smrť“. V závete totiž uviedla, že ak sa po jej smrti Petra nevydá, ich dom prepadne v prospech cirkvi. A tak sa mladí zaľúbenci poriadne poponáhľali. Už dlhšie je však cítiť, že títo dvaja nie sú úplne spriaznené duše. Často sa hádajú, pretože ich názory sa v mnohom rozchádzajú. Nuž, a čím viac sa svadba blíži, tým viac sú plní pochybností.

Že na sobáš nie sú pripravení sa ukázalo aj v pondelkovej časti, keď Petra v svadobných šatách ušla v aute so Šimonom. Pred chomútom ušiel na bicykli aj jej nastávajúci Krišo. Náhoda však chcela, že sa na úteku stretli na lesnej ceste. Keď sa obaja budú snažiť navzájom si vysvetliť, prečo neprišli do kostola, stane sa niečo, čo by nečakali ani v tom najhoršom sne. Z ničoho nič totiž medzi stromami zbadajú „nebohú“ Zorku. Tá bude na nich uprene hľadieť a oni od strachu a v šoku takmer odpadnú. Ako to napokon dopadne? Vysvetlí im, ako to s jej smrťou naozaj bolo a prehovorí ich, aby sa zosobášili? Odhalí Zorka pravdu aj pred celou rodinou?

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica