Prísna policajtka Larisa sa ukáže zmenená na nepoznanie: Wau, pozrite, aká je krásna!

Ukrajinská policajtka Larisa Hrihorova sa vo väčšine správa veľmi chladne, kamaráti sa prevažne s mužmi, miluje šport a tomu je prispôsobený aj jej šatník. Oblieka sa veľmi chlapčensky a takmer sa nelíči. Preto, keď sa v najnovšej časti Hranice na svadbu Petry a Kriša vyštafíruje, všetkým padnú sánky!

Larisa pôsobí odmerane a chladne preto, lebo si od všetkých drží odstup. Seba aj svoju prácu totiž berie veľmi vážne. Navyše, bojuje s predsudkami typu, že práca policajta nie je vhodná pre ženu. Vytáča ju aj fakt, že „hraničiari“ Drahoš a Míša sa k nej často správajú nie ako ku rovnocennej kolegyni, ale ako k svojej dcére. Aby ju teda brali vážne, správa sa veľmi chlapčensky. A pravdu povediac, aj sa tak oblieka.

Svadba Petry a Kriša je však slávnostná udalosť a na tú sa aj Larisa náležito upravila. Nahodila sa do krásnych farebných šiat, aké sme na nej ešte nikdy nevideli. Dokonca zašla ku kaderníčke, ktorá jej upnutý účes premenila na hollywoodsku hrivu. Keď teda príde do baru v Krivom, bude doslova zmenená na nepoznanie. Jej famóznu úpravu si všimne aj neúspešný ženích Krišo, ktorý bude jej výzorom priam fascinovaný. Čerešničkou na torte bude svadobný dar, ktorý pre neho Larisa kúpila a dala mu ho aj napriek tomu, že sa neoženil. Prelomia sa konečne medzi nimi ľady?

Hranica - Larisa Zdroj: TV JOJ
Hranica - Larisa Zdroj: TV JOJ

Sledujte úspešnú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica