Zvodca Šimon sa bude chytať za hlavu: Aha, ako si bude hraničiar Drahoš dohadovať rande!

Policajt Drahoš Brázda, ktorý sedí na hraničnej kontrole na slovenskej strane, je od smrti svojej manželky sám a ani to nehodlal meniť. Keď sa ale záujmy polície stretli so záujmom šarmantnej pašerácky Niny, Šimon začal kuť pikle. No zdá sa, že dostať ich na rande bude veľmi tvrdý oriešok!

Hraničiari Míša a Drahoš sú si v mnohom podobní. Obaja v práci už len čakajú na dôchodok, robia si z každého žarty a pri hraničných kontrolách nedávajú zbytočné otázky. A hoci majú odpovede na takmer všetky otázky, keď príde na reč ich súkromný život, hneď zmĺknu. Ani jeden, ani druhý to totiž so ženami príliš nevedia. Na rozdiel od starého mládenca Míšu, je Drahoš vdovec, pretože mu pred pár rokmi zomrela žena. Odvtedy je sám a ani nepomyslel na to, že by si mohol niekoho nájsť a znovu sa zamilovať.

Preto, keď o neho začne prejavovať záujem šarmantná pašeráčka Nina, úprimne si to ani nevšimne. Nedopne mu ani v momente, keď mu dá svoju vizitku so slovami, aby sa jej ozval. Vysvetlí mu to až Šimon, ktorý je vyhlásený zvodca a so ženami to naozaj vie. Nuž, a keďže mu to doslova zahralo do karát, bude do Drahoša hustiť, aby Ninu zavolal na rande. Brázdovi sa to vôbec nebude páčiť, ale napokon ho poslúchne a pašeráčke zavolá. No z jeho prejavu sa bude Šimon doslova chytať za hlavu. Podarí sa Drahošovi z tejto motanice nejako vymotať? Pôjde s Ninou na rande?

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica