Horší ako pubertiaci! Rande Drahoša a Niny v znamení trápneho ticha: Skončí to fiaskom?

Hraničiar Drahoš Brázda je od smrti svojej manželky sám a ani to nehodlal meniť. Keď ale o neho začne javiť záujem pašeráčka Nina, všetko sa začne vyvíjať úplne inak, než si to predstavoval.

Policajt Drahoš Brázda je vdovec, pretože mu pred pár rokmi zomrela žena. Odvtedy je sám a ani nepomyslel na to, že by si mohol niekoho nájsť a znovu sa zamilovať. Preto, keď o neho začne prejavovať záujem šarmantná pašeráčka Nina, najprv si to ani nevšimne. Nedopne mu ani v momente, keď mu dá svoju vizitku so slovami, aby sa jej ozval. Vysvetlí mu to až Šimon, ktorý je vyhlásený zvodca a so ženami to naozaj vie. Nuž, a keďže mu to doslova zahralo do karát, do Drahoša hustil, aby Ninu zavolal na rande. Brázdovi sa to vôbec nepáčilo, ale napokon ho poslúchol.

Hoci z neho šlo pozvanie na rande ako z chlpatej deky, s použitím všetkých síl sa mu to podarilo. Vtedy sa však ukázalo, že to ani zďaleka nebol ten najväčší problém. Keďže Drahoš dlhodobo nerandí, nemal ani tušenia, o čom sa má s Ninou baviť. A tak, keď za ňou príde do baru, bude sedieť ako kôpka nešťastia, so sklopeným zrakom bude civieť do stola a popritom všetkom sa bude aj tak trochu hanbiť. Je totiž evidentné, že temperamentná pašeráčka sa mu páči, ale ešte o tom asi ani sám úplne nevie. Nina bude situáciu všemožne zachraňovať, ale Drahoš sa do jej pasce príliš chytať nebude. Podarí sa jej prerušiť trápne ticho a prelomia sa medzi nimi ľady? Alebo sa obaja vrátia domov totálne zatrpknutí?

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica