Viky z Hranice sa dozvie niečo, s čím vôbec nerátala: TOTO len tak ľahko nerozdýcha!

Viky Brázdová nemá za sebou práve najľahšie obdobie. V poslednom čase sa jej akosi lepila smola na päty. A, keď bude mať pocit, že sa ako-tak zastabilizovala, dozvie sa niečo, čo jej opäť obráti život naruby!

Viky je dobré dievča, ktoré má svoje sny a ideály. Jej dobrosrdečnosť a dôverčivosť však občas hraničia s naivitou, čo sa jej už párkrát vypomstilo. Najprv jej ublížil Dalibor, ktorý ju poriadne oklamal. Nasľuboval jej hory-doly a napokon ju len využil, zlomil jej srdce a opustil ju. Poriadne ju to zdrvilo a v chvíľkovej slabosti podľahla zvodom svojho dlhoročného ctiteľa Sergeja. Tomu spoločná aférka zdvihla sebavedomie a tak neváhal a hneď sa novinkou pochválil svojim kamarátom. Keď sa to Viky dozvedela, strašne ju to sklamalo.

Nedarilo sa jej ani v pracovnej oblasti. Po problémoch so Sergejom dala v bare výpoveď a zamestnala sa v inom podniku. Aj z toho však odišla, pretože ju obťažovali zákazníci. Rozhodla sa preto, že sa vráti k výrobe mydlových kytíc. Pustila sa do toho s veľkým oduševnením, no aj tento sen praskol ako bublina. Napokon jej prácu zohnal otec a nešťastnú mladú ženu prijali na policajnú stanicu ako asistentku. Keď sa jej už zdalo, že má svoj život ako-tak pevne v rukách, stane sa niečo, s čím nerátala. Nedostane menštruáciu a tak si urobí tehotenský test. Výsledok bude pozitívny a to len tak ľahko nerozdýcha! Je Viky naozaj tehotná a ktorý z bratov Otčenášovcov je otcom?

Hranica - tehotensky test Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica