Ako trávi sviatky Viktória Spišáková z Hranice? TOTO sa zmenilo, odkedy je mamou!

V úspešnom seriáli Hranica stvárňuje jednu z hlavných postáv aj sympatická herečka Viktória Spišáková. Tá prezradila, ako budú vyzerať ich sviatky a kvôli čomu sa na Vianoce teší najviac. A jej odpoveď pochopí každý, kto má doma deti.

Vianoce sú v prvom rade o tom, že trávime pokojný a príjemný čas so svojimi rodinami a blízkymi. K sviatkom však neodmysliteľne patria aj tradície či špeciálne jedlá. To si herečka Viktória Spišáková, ktorá hviezdi v seriáli Hranica, vychutnáva naozaj dosýtosti. „Vianoce trávime tradične, v kruhu najbližšej rodiny. Nezvykneme „vianočné menu” jesť v bežné dni, a tak sa celý rok teším na vôňu kapustnice, ktorú varíme iba raz ročne - na Vianoce. Cez sviatky chodíme navštevovať rodinu po celom Slovensku, všade iba jeme a nevieme sa dočkať, kedy sviatky skončia a nebudeme musieť toľko jesť,“ povedala so smiechom.

Hranica - sestry Berkové Zdroj: TV JOJ

​Zároveň však priznala, že v niečom sú jej Vianoce úplne iné odvtedy, čo sa stala mamou. S príchodom našej dcérky dostali Vianoce nový rozmer, a tak sa na Vianoce teším najmä kvôli jej iskričkám v očiach, keď zazvoní zvonček,“ dodala s úsmevom.

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a piatok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica