Ako budú tráviť Vianoce rodiny zo seriálu Hranica? Zábery, ktoré v TV neuvidíte!

Najkrajšie sviatky v roku si budú naplno užívať aj hlavní hrdinovia obľúbeného seriálu Hranica. Ako vyzerajú prípravy na Vianoce v jednotlivých rodinách v seriálových obciach Krivé a Bereznyj? Prinášame vám exkluzívny pohľad do ich domácností, ktorý v televízii neuvidíte!

Hranica - Lydia a Mikita Zdroj: TV JOJ

Lýdia a Mikita Chrabrenkovci – Vianočné zdobenie
Lýdia sa musela každý rok v otázke výzdoby i štedrovečerného menu prispôsobovať zvyšku rodiny. Tradície považuje za staromódne a tohtoročné sviatky by si chcela konečne vychutnať podľa vlastných predstáv. Vzala si do hlavy, že tohtoročné Vianoce strávi sama s Mikitom v dome, ktorý ostal po Rózinej smrti prázdny. Hoci sa ešte nevie, kto ho zdedí, nevidí prekážku v tom, aby v ňom mohla tráviť prvé Vianoce ako vydatá pani. Ambiciózna tmavovláska presne vie, ako majú dokonalé Vianoce vyzerať. Obrovský a bohato ozdobený stromček, perfektné sviatočné prestieranie, farebne zladené outfity a moderné doplnky. Len či jej náročné požiadavky bude schopný splniť aj večne stratený Mikita…

Hranica - Larisa a Krišo Zdroj: TV JOJ

Larisa Hrihorova a Krišo Brázda – Predvianočná romantika
Vzťah krásnej ukrajinskej policajtky a bývalého pašeráka je veľmi krehký a stále je to medzi nimi tak trochu ako na hojdačke. Ak však niekde existuje láska, nič nad ňou nezvíťazí. Aj napriek častým nezhodám si s blížiacim sa sviatočným obdobím čoraz častejšie uvedomovali, že k sebe skrátka patria. Keď Krišo tesne pred Vianocami pozval Larisu k sebe domov, bola čiastočne skeptická, no nádej v nej plápolala. Všetky pochybnosti sa však definitívne rozplynuli, keď zbadala, aké prekvapenie si pre ňu pripravil. Obývačku nádherne vyzdobil, so sestrinou pomocou nachystal drobné občerstvenie a pripravil tie najkrajšie vianočné filmy. Romantika tak v ich prípade nabrala úplne iný rozmer.

Hranica - Sergej, Viky a Drahos Zdroj: TV JOJ

Viky Brázdová, Sergej Otčenáš a Drahoš Brázda - Štedrá večera
Tohtoročné Vianoce budú u Brázdovcov úplne iné než všetky predošlé. Nielenže Krišo má konečne poriadnu frajerku, vlastné hniezdočko si pomaly bude musieť aj Viky. Tesne pred sviatkami sa dozvedela, že pod srdcom nosí bábätko. Nikomu v rodine to ešte nepovedala, no je jej jasné, že to nebude môcť tajiť dlho. Sama si nie je úplne istá, ktorý z bratov Otčenášovcov je otcom. A, keďže Dalibor z Krivého zdrhol, rozhodne sa, že na na Štedrý deň k nim pozve Sergeja aj napriek tomu, že ju hnevá. Drahoš o dcérinom tehotenstve zatiaľ netuší, preto z tohto pozvania pochopiteľne nebude nadšený. Keďže sa ale Viky vďaka Míšovi konečne naučila aspoň trochu variť, bude ochotný jeho prítomnosť prehliadať.

Hranica - Emil, Žeňa, Jergus a Zorka Zdroj: TV JOJ

Žeňa Chrabrenko, Emil Berka, Jerguš Otčenáš a Zorka Stračinová – Predvianočná pašerácka porada
Tento rok pašerákom z Krivého a Berezného príliš neprial. Pod vplyvom rôznych okolností sa viac obchodov nepodarilo, než podarilo, čo dokazujú aj zostatky na účtoch jednotlivých rodín. S blížiacimi sa sviatkami sa však Zorke podarilo dohodnúť kšeft, ktorý bude pre všetkých veľmi výnosný. Kúzlo Vianoc v prípade tejto pašeráckej akcie zafungovalo na 100%. Žeňa, Emil a Jerguš z Ukrajiny bez komplikácií a problémov prepašovali niekoľko vriec vianočných ozdôb krabíc, darčekových tašiek či baliacich papierov. Všetko sa podarilo aj vďaka tomu, že večne podozrivý Jerguš sa tentokrát prezliekol za medveďa a dokázal sa v lesoch plných policajtov dobre maskovať. Otázka je, či im to vydrží aj po sviatkoch...

Hranica - Chrabrenkovci Zdroj: TV JOJ

Chrabrenkovci – Rozbaľovanie darčekov
Keďže sa pašerákom vydarila akcia s vianočnými ozdobami, Chrabrenkovci si mohli dopriať naozaj štedrého „Ježiška“. Hoci sa pod stromčekom nahromadilo množstvo darčekov a chladnička praskala vo švíkoch, rodinne založenú Polinku trápilo, že Mikita chcel po prvý raz tráviť sviatky mimo rodičovského hniezda. Spoločné Vianoce s manželom si totiž chcela Lýdia silou-mocou vydupať. A aj by sa jej to podarilo. Lenže, čo povie Ňaňko, to je pre Mikitu sväté. Manželka-nemanželka. Samozrejme, volal aj ju, no tá stále nemá so svokrou najlepšie vzťahy. Lydka sa urazila, že jej muž dal prednosť rodičom a odmietla k Chrabrenkovcom prísť. Mikita však šiel a tak boli Polinka i Žeňa spokojní. A to prebilo aj fakt, že si navzájom darovali žehličku a ponožky.

Hranica - Svetlana, Polinka a Mirka Zdroj: TV JOJ

Svetlana Otčenášová, Polinka Chrabrenko a Mirka Berková – Vianočné pečenie
Blížiace sa Vianoce sú skvelou príležitosťou na nakopnutie biznisu s pečením, ktorý dámy pomaly, ale isto rozbiehajú. Svetlana zhodnotila, že nie každý má čas a chuť tráviť dlhé hodiny pripravovaním medovníkov a drobných koláčikov na sviatky. V Krivom, Bereznom i v okolitých dedinách preto vylepili plagátiky, že všetky pochutiny na Vianoce si môžu objednať práve u nich. Už krátko na to sa ukázalo, že to bol geniálny nápad. Objednávok totiž dostali habadej! Kým sa ich muži vybrali na pašerácku akciu s vianočnými ozdobami, ony sa pustili do práce. A ku podivu sa počas pečenia ani raz nepohádali. Skrátka – kúzlo Vianoc.

Tagy: Hranica