Zorka konečne uvidí sochu anjela pre nebohú Rózu: Jej reakcia Lydku a Mikitu odrovná!

Lydka a Mikita dostali od Zorky dôležitú úlohu. Na hrob nebohej Rózy mali zohnať veľkú sochu anjela, ktorý by miesto jej posledného odpočinku zdobil. Sľúbila im, že keď to zvládnu, budú sa môcť do Rózinho domu nasťahovať. Na jej rozhodnutí tak závisí ich budúcnosť!

Lýdia a Mikita sa dlhé týždne trpezlivo a zodpovedne starali o bláznivú Rózu. Tá im totiž po dohode so Zorkou sľúbila, že keď ju doopatrujú, daruje im svoj dom. Keďže mladí Chrabrenkovci túžia po vlastnom hniezdočku lásky, s týmto plánom súhlasili. Často ich to stálo všetky nervy, ale vidina „ľahko“ získanej nehnuteľnosti bola silnejšia. Lenže, potom zrazu jedného dňa z ničoho nič Róza umrela. Udusila sa, keď jej zabehlo jedlo. Mladomanželia s ňou nemali podpísanú žiadnu dohodu a tak hrozilo, že sa im sen o domčeku zrúti ako domček z kariet.

Zorka však zaúradovala a mladým povedala, že Rózin dom dostanú. Pod jednou podmienkou. Musia na jej hrob zohnať krásnu veľkú sochu anjela. Úloha, ktorá sa spočiatku zdala úplne jednoduchá, však napokon taká ľahká nebola. Nechali sa tak trochu obabrať falošným lekárom Kukučkom, ktorý im predal sochu z iného hrobu. Tá ale zďaleka nebola ani nová, ani pekná. Lydke a Mikitovi tak neostávalo nič iné, len anjela zrepasovať. To sa im napokon podarilo a anjela umiestnili na miesto Rózinho posledného odpočinku. Už v dnešnej časti to príde Zorka skontrolovať a jej reakcia ich naozaj prekvapí!

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica