Nečakaná novinka v pašeráckom klane z Krivého: Lydka a Zorka všetkých poriadne zaskočia!

Zorka si vždy myslela, že jej vnučka Lýdia je fiflena, ktorá sa vyzná len v móde a v šminkách. Lenže v poslednej dobe sa ňu zmenila svoj názor. Niekoľkokrát sa už presvedčila o tom, že v tom dievčati sa skrýva oveľa viac, než si doposiaľ myslela...

Panovačná Zorka málokedy mení svoj názor, no v súvislosti s vnučkou Lýdiou chtiac-nechtiac musela urobiť výnimku. Celé sa to začalo pri Rózinom dome. Lydke a Mikitovi po jej smrti povedala, že dostanú jej dom pod jednou podmienkou. Musia na hrob zohnať krásnu veľkú sochu anjela. Síce to nebolo také ľahké, ako si mysleli, no napokon túto úlohu splnili. Zorka bola so zrepasovanou sochou spokojná a tak mladým Chrabrenkovcom dovolila, aby sa do Rózinho domu nasťahovali. Urobila na ňu dojem nielen ich dômyselnosť, ale aj fakt, že sa im sochu podarilo prepašovať z Ukrajiny. Bez mihnutia oka.

Druhým dôležitým momentom bolo, keď Zorka prichytila Lýdiu na cintoríne, ako nesie Róze na hrob čerstvé kvety. Aj to bola totiž jedna z úloh, ktoré Lýdia dostala za to, že dostanú dom po Róze. To všetko Zorku presvedčilo o tom, že sa v tomto dievčati skrýva oveľa viac, než si myslela. Preto sa rozhodla, že do pašeráckej akcie, ktorú aktuálne chystá, ju spolu s Mikitom zapojí. V dnešnej časti to oznámi Emilovi a Žeňovi, no tí rozhodne nebudú nadšení. Ako to celé dopadne? Podarí sa pašerácka akcia alebo získajú policajti konečne tromf, ktorým si pred Vašom zachránia reputáciu? Bude Zorka s Lýdiou rátať ako s novou šéfkou ich klanu?


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica