Čoho sa to Emil dožil? Tento rozhovor Ivanky a Lydky nemal počuť, veď mu pukne srdce!

Pomery v pašeráckej skupine z Krivého sa začali poriadne meniť. Po úspešnej akcii so šafranom si Lýdia žiada slovo čoraz častejšie. A zdá sa, že bude naozaj nemilosrdná šéfka!

Pašerákov z Krivého a Berezného odjakživa viedla Zorka. Jej pravými rukami boli celý svoj život Emil, Žeňa a Jerguš, pričom často im pomáhal aj Krišo. Keď sa Petra vrátila zo štúdia na vysokej škole, mala to po nej všetko prevzaiť, no časom sa ukázalo, že sa na túto prácu vôbec nehodí. Z biznisu odišiel aj Krišo a akosi pre všetkých nastali ťažké časy.

Všetko sa ale začalo lámať, keď do pašovania vstúpila Lýdia. Akcia so šafranom sa podarila excelentne a Zorka sa rozhodla, že šéfovať bude miesto nej práve ona. Emil a Žeňa to nedokážu stráviť, pretože nechcú, aby im rozkazovala. Emil ju vidí ako malé dievčatko, ktoré kočíkoval a Žeňa sa na ňu pozerá len ako na rozmaznanú nevestu. To, že im bude dávať príkazy však nie je zďaleka jedinou novinkou. Lydka pri debate s Ivankou prezradí, že sa ich oboch chystá z biznisu viac-menej vyšachovať a namiesto nich chce dosadiť Mikitu a Luku. Tento rozhovor si Emil nechtiac vypočuje a nebude verieť vlastným učiam, čoho sa to len dožil. Ako to celé napokon dopadne?

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica