Na smoliara Jula sa konečne usmeje šťastie: Kto je táto zrelá kočka, ktorú zbalí?

Policajt Julo Boban dlhodobo akosi nemá šťastie ani v láske, ani v práci. Zdá sa však, že mu konečne začalo svitať na lepšie časy. Podarí sa mu totiž zbaliť poriadnu kočku!

Diváci Hranice vedia veľmi dobre, že Julo Boban je poriadny smoliar. Bol bezhlavo zamilovaný do svojej krásnej manželky Gabi, no tá mala oči asi pre každého, len nie pre neho. Podvádzala ho pomaly na každom kroku, a keď sa to v istom momente zlomilo, rozhodla sa, že sa s ním rozvedie. Vyhodila ho z domu a odvtedy Julo býva na fare spolu s farárom Bohušom a kolegom Šimonom Kováčom. Hoci boli s Gabi od seba, stále ju miloval a tajne dúfal, že ho vezme späť a dajú sa znovu dokopy. No nestalo sa a on to niesol veľmi ťažko.

Príliš sa mu nedarilo ani v práci. Žil tým, že bol na stope tamojšej pašeráckej bande a snažil sa ich všetkých dolapiť - na čele so Zorkou. Lenže časom ho akosi opustila aj táto vášeň. Julo tak bol dlhodobo skleslý a utrápený. Vyzerá to ale tak, že čochvíľa chytí druhý dych. Už v dnešnej časti sa zoznámi s tajomnou zrelou kočkou, ktorej bude pomáhať s defektom na pneumatike. Tá bude nadšená z toho, že jej pomôže a taktiež sklamaná z vlastných problémov. Čaro okamihu urobí svoje a tak sa príťažlivá blondínka po Julovi doslova vrhne. To však ešte Boban nebude ani tušiť, o koho v skutočnosti ide. Kto je táto záhadná žena?

Hranica - Julo bozkavacka Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a stredu o 20:35 na JOJke

Tagy: Hranica