Bohuš načape Jula a svoju matku v tom najlepšom: Takto rozzúreného ste ho ešte nevideli!

Bohuš má ako duchovný z Krivého naozaj veľké pochopenie pre rôzne poklesky svojich farníkov. No vyzerá to tak, že ani jeho pohár empatie nie je bezodný.

Na večného smoliara Jula Bobana sa podľa všetkého konečne usmialo šťastie. Po problémoch s nevernou manželkou Gabi a útrapách na policajnom oddelení v Krivom, bol nešťastný a deprimovaný. Novú chuť do života mu ale vliala tajomná kráska, ktorej pomáhal s defektom na pneumatike. Čaro okamihu zafungovalo a Julo si so zrelou kočkou užil chvíle plné vášne v jej aute. Ako sa však ukázalo, blonďavá neznáma nie je až taká neznáma.

Ide totiž o Bohušovu mamu, ktorá za svojím synom prišla do Krivého, aby ho poinformovala o rodinnej situácii. Manžel ju podviedol a ona sa rozhodla, že keď si môže užívať on, bude si aj ona. Po ceste na faru jej padol do rany práve nešťastný policajt a bolo vymaľované. V dnešnej časti sa ukáže, že ich aférka nebola len jednorázovou záležitosťou. Julo sa totiž blondínke naozaj páči. A tak, keď ostanú na fare sami dvaja, opäť sa pustia do radovánok. Čo čert nechcel, Bohuš sa na faru nečakane vráti a svoju mamu s Bobanom načape v tom najlepšom. Keď mu dôjde, o čo ide, poriadne sa rozzúri a chvíľu to ani nebude vyzerať tak, že je farár. Jula bude po fare naháňať ako zmyslov zbavený a dokonca sa mu bude vyhrážať, že ho zabije. Do celej tejto absurdnej situácie vstúpi Bohušov otec, ktorý príde na faru po svoju ženu. Ako to dopadne?

Hranica - Julo a Bohus Zdroj: TV JOJ


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica