Neborák Julo bude mať opäť srdce na márne kúsky: Aha, čo mu povie Bohušova mama!

Keď do Julovho života nečakane vstúpila Bohušova mama, vyzeralo to tak, že sa na neho konečne usmialo šťastie. Už v dnešnej časti sa však ukáže, že to bol opäť len klam...

Diváci Hranice vedia veľmi dobre, že Julo Boban je poriadny smoliar. Nemal šťastie ani v láske, ani v práci. Pred časom však utrápený policajt konečne chytil druhý dych, keď spoznal Bohušovu mamu. Okamžite medzi nimi preskočila iskra a z minúty na minútu vhupli do vášnivého mileneckého vzťahu. Hoci to spočiatku vyzeralo, že šlo len o jednorázovú aférku, ukázalo sa, že Julo sa blondínke naozaj páči. S manželom sa chcela definitívne rozviesť a o svojom pomere povedala aj samotnému Bohušovi. Všetko teda vyzeralo tak, že sa na Bobana šťastie predsa len usmialo.

Darina si však po viacerých udalostiach zobrala do hlavy, že chce svojho milovaného syna dať s Ivankou dokopy silou-mocou. Zamerala sa na to a prestala riešiť aférku s Julom. V dnešnej časti tak v jej správaní voči nemu nastane zlom. Dá mu jasne najavo, že vo vzťahu s ním už nechce pokračovať. Julovi to opäť zlomí srdce na márne kúsky a ostanú mu len oči pre plač. Pokúsi sa ešte o Bohušovu mamu nejako zabojovať?


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica