Na TOTO sme všetci čakali: Sergej znovu požiada Viky o ruku, ale pozrite ako romanticky!

Všetkým divákom Hranice je už nejaký čas jasné, že Viky k Sergejovi pomaly, ale isto cíti viac a viac. Začala si totiž uvedomovať, že hoci pôsobí nezodpovedne, ľahkovážne a prelietavo, má veľmi dobré srdce. Zdá sa, že to vycíti aj mladý Otčenáš, ktorý si pre ňu pripraví romantické prekvapenie ako vystrihnuté z filmu!

Sergej je typický tým, že rád preháňa, zveličuje a všetkým sa chvastá. Čím mnohým ľuďom v Krivom lezie na nervy. No nie je za tým zlá povaha, ale skôr nízke sebavedomie. Postupom času si to začala uvedomovať aj Viky, ktorá s ním čaká dieťa. Spočiatku absolútne vylučovala, že by mohli tvoriť pár. Dokonca Sergeja odmietla, keď ju požiadal o ruku. Mladému Otčenášovi na nej ale veľmi záleží. Preto sa snažil robiť všetko pre to, aby ju presvedčil o tom, že si ju zaslúži. Významne mu v tom pomohol aj jej otec Drahoš, ktorý mu prezradil, čo má Viky rada a čo neznáša. Budúca mamička si tak začala na ňom postupne viac všímať tie dobré veci, než tie zlé.

Minule to Sergej to zaklincoval, keď jej ukázal pozemok, na ktorom by chcel pre nich všetkých postaviť dom. Viky bola poriadne dojatá a neubránila sa slzám šťastia. Podobná situácia nastane aj v dnešnej časti, keď si pre ňu Sergej pripraví ďalšie prekvapenie. V jedálni pre ňu krásne prestrie stôl a nachystá naň štyri taniere s poklopom. Pod tromi budú pripravené predjedlo, hlavné jedlo a dezert presne podľa chutí mladej Brázdovej. Nuž, a pod tým štvrtým bude na tanieri položená biela zamatová škatuľka. Keď ju Viky zbadá, na chvíľu až prestane dýchať. Sergej ju vezme do rúk a bude v nej presne to, čo čakala - zásnubný prsteň. Znovu ju požiada o ruku a na Viky bude vidieť, že tento raz ju to naozaj potešilo. Ako sa rozhodne? Vydá sa na Sergeja?


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok a stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica