Krásky z JOJky zažiarili na charitatívnej módnej prehliadke: Aha, vyzerali ako bohyne!

Tváre známe z obrazoviek televízie JOJ pred pár dňami vymenili moderátorské kreslo a seriálové lokácie za prehliadkové mólo. Zmenili sa totiž na modelky a na charitatívnom podujatí v golfovom areáli pri Nitre predviedli modely od šikovnej slovenskej návrhárky. Pretože aj krása pomáha!

V golfovom areáli pri Nitre to v nedeľu poriadne žilo, pretože sa tam uskutočnilo charitatívne podujatie s názvom Deň s Detskou chirurgiou. Hlavným organizátorom bola Detská chirurgia - OZ Slniečko na ceste! a cieľom tohto dňa bolo vyzbierať finančné prostriedky na výstavbu a vybudovanie učebne klinických chirurgických zručností pre medikov. V tej sa študenti 3. až 6. ročníka medicíny budú učiť na špeciálnom trenažéri vyšetrenie brucha, šitie rán, obväzovú techniku, reponovanie a imobilizovanie zlomenín, vykonanie hrudnej drenáže, zavádzanie cievky do močového mechúra a podobne. Tieto úkony totiž z etických dôvodov nie je možné vykonávať bez predošlej dokonalej teoretickej a hlavne praktickej prípravy u detských pacientov. Preto je veľmi dôležité, aby sa medici mohli na takúto prax náležite pripraviť, aby spomínané výkony dokázali robiť rutinne.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nadácia TV JOJ (@nadaciatvjoj)


Jedným z partnerov podujatia bola aj Nadácia TV JOJ, ktorá s OZ Slniečko na ceste! spolupracuje už dlhší čas. Tentoraz na podujatie pripravila módnu prehliadku, na ktorej sa prítomným predviedli modely od návrhárky Kataríny Vavrovej. Tá svoje diela zapožičala už pri realizácii Charitatívneho kalendára Nadácie TV JOJ, ktorý bol venovaný duševnému zdraviu. Vo Vavrovej šatách sa na móle predstavili známe tváre televízie JOJ - moderátorka Martina Štefánková (Top Star, Ranné Noviny) a herečky Diana Klamová (Nemocnica), Jana Labajová (Hranica), Nikoleta Dekány (Iveta) a Broňa Kováčiková (Panelák). Napriek tomu, že okrem predstaviteľky doktorky Gréty Blanárovej nemajú dievčatá skúseností s modelingom, na móle vyzerali ako hotové profesionálky.

Moderátorom eventu bol Vlado Voštinár, ktorý je dlhé roky neodmysliteľnou súčasťou JOJky. Okrem iného je známy tým, že sa do dobročinných a benefičných akcií často a rád zapája. "Podporujem charitatívne akcie. Povedal som si, že budem podporovať tých, ktorí si nevedia pomôcť sami. A to sú deti a veľmi starí ľudia," vysvetlil Vlado v reportáži Top Staru.

Ako to na podujatí vyzeralo, si pozrite si videu HORE a v galérii!