Žeňa sa stane modelom, Polinka bude zúriť: Aha, akú žiarlivostnú scénu mu spraví!

Láska kvitne v každom veku a živým dôkazom sú aj Žeňa a Polinka Chrabrenkovci. Napriek tomu, že už majú svoje roky, sú do seba zamilovaní tak, akoby mali zase dvadsať. A tomu bude zodpovedať aj žiarlivostná scéna, ktorá sa u nich doma odohrá!

Žena a Polinka Chrabrenkovci sú spolu takmer celý život. Vychovali dvoch zdravých synov a vedú krásny život. Až na menšie nezhody, ktoré sú vo vzťahoch normálne, žijú naozaj harmonicky. Lenže z času na čas im túto pohodu naruší žiarlivosť. Keďže sa ľúbia rovnako, akoby mali znovu dvadsať, majú pochopiteľne strach, že by o toho druhého prišli.

Po čase sa to opäť prejaví v dnešnej časti, keď bude Polinka poriadne zúriť. Petra si totiž vybrala Žeňu ako tvár kampane na zázračný Jergušov prášok. Jeho partnerku však v reklame nebude stvárňovať Polinka, ale Svetlana, čo Chrabrenkovu zákonitú nesmierne vytočí. Výsledkom bude žiarlivostná scéna ako vystrihnutá z dobrej telenovely. Žeňa ju však upokojí so slovami, že tiež sa mu to nepáči, ale umenie si vyžaduje svoje obete. Ako to nakoniec dopadne? Urobí Polinka na fotení škandál a skočia si so Svetlanou do vlasov?


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica