Na toto sme v Hranici všetci čakali: Bohuš konečne prejaví svoje city a Ivanku pobozká!

Dočkali sme sa! Diváci Hranice od začiatku vedia, že Ivanka je do miestneho farára Bohuša platonicky zamilovaná. Vedia však aj to, že ani ona mu nie je ľahostajná. A už v dnešnej časti sa konečne udeje to, na čo sme všetci čakali!

Hovorí sa, že srdcu sa nedá rozkázať a je mimo našej kontroly, do koho sa zamilujeme. Svoje o tom vie aj Ivanka Berková. Už dlhý čas totiž prechováva hlboké city voči farárovi Bohušovi z ich farnosti v Krivom. Spočiatku sa snažila svoju platonickú zaľúbenosť skrývať aj sama pred sebou a nedokázala si to priznať. Keď však hrozilo, že Bohuš odíde z fary do Afriky, uvedomila si, ako sa veci majú. Bolo jej však jasné, že z nich nikdy nebude pár.

Ivanka bola pre Bohuša tiež viac ako len verná farníčka a občasná gazdiná na fare. Niekoľkokrát jej povedal, že ju má naozaj úprimne rád. No nikdy to do ničoho neprerástlo. Podľa všetkého si ani on nedokázal priznať svoje city, keďže je mužom svätej čistoty. Vyzeralo to teda tak, že sa táto zakázaná láska nikdy nenaplní. Všetko sa ale zmenilo, keď sa Ivanka obetovala a v snahe zachrániť Bohušovho otca pred väzením, sa nechala sama zavrieť. Krivský duchovný si najprv myslel, že cíti len výčitky svedomia. No ukáže sa, že je to úplne inak a aj on je do nej zamilovaný. V dnešnej časti sa tak stane to, na čo sme všetci čakali. Počas návštevy v base totiž Ivanku konečne pobozká! Čo sa bude diať ďalej? Vzdá sa farárskej sutany, odíde z cirkvi a dá sa s Ivankou dokopy? Alebo to bude len jednorázové skratové konanie?

Hranica - Ivanka a Bohus bozk Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica