Dobrovoľní hasiči z Krivého sú poriadni borci: Pamätáte si na ich špeciálnu aktivitu?

V dedinke Krivé z obľúbeného seriálu Hranica sú všetci muži buď aktívni alebo bývalí dobrovoľní hasiči a táto záľuba sa tam dedí z pokolenia na pokolenie. Pred časom chceli toto povolanie spropagovať a Petra vymyslela skvelú kampaň. Pamätáte si, o čo šlo?

V dedinke Krivé na slovensko-ukrajinskom pohraničí je väčšina mužov v miestnom Dobrovoľnom hasičskom zbore. Keď sa pred rokom do zabehanej skupiny infiltroval aj policajt Šimon Kováč, Zorku Stračinovú to poriadne rozzúrilo. Bolo jej jasné, že to urobil len preto, aby od hasičov ťahal informácie a potom mohol miestnych pašerákov pozatvárať. Nuž, a keďže s tým Zorka nesúhlasila a dobrovoľníkov sponzorovala práve ona, rozhodla sa vtedy, že kohútik financií priškrtí.

Načasovanie ale bolo veľmi zlé. Blížil sa totiž sviatok svätého Floriána, počas ktorého sa v Krivom vždy konajú hasičské slávnosti. Aby hasiči vyzbierali dostatok peňazí, nafotili sexi kalendár, ktorý plánovali v Krivom predávať. Muži v uniformách sú pre mnohé ženy ako magnet a tak rátali, že sa rozchytá ako teplé rožky a zarobia slušné peniaze. Pripomeňte si s nami toto sexi fotenie v galérii!


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica