Babyboom v Hranici: Po Viktórii Spišákovej ohlásila tehotenstvo ďalšia herečka!

Herečka Viktória Spišáková pred pár dňami na svojom Instagrame zverejnila informáciu, že sa jej rodina rozrastie, pretože pod srdcom nosí bábätko. Predstaviteľka seriálovej Ivanky však nie je jediná tehuľka v Hranici! Mamou sa stane aj ďalšia herečka!

Informáciu o svojom druhom tehotenstve oznámila herečka Viktória Spišáková prostredníctvom svojho Instagramu, na ktorom zverejnila krásne tehotenské snímky. "Svet je náš, spievala Margarétka počas tohto fotenia, a tak vám chceme oznámiť, že budeme piati. Nie, nečakám dvojičky. Snáď nás včera pokropilo šťastie," napísala k fotkám, na ktorých pózuje so svojím manželom Samuelom, s dcérkou Margarétkou a s ich psíkom. Blahoželania sa jej okamžite začali len tak hrnúť a medzi gratulantami nechýbalo ani množstvo kolegov z hereckej brandže.

Svoje sladké tajomstvo však prezradila aj ďalšia herečka z Hranice. Keď prišla Iveta Fedorová na autogramiádu v Prešove na Dobrom festivale, bolo všetkým jasné, že aj ich rodinka sa rozrastie. Zdobí ju totiž krásne guľaté tehotenské bruško. "Áno, áno, všetci videli, že som šťastne guľatá. Samozrejme, padlo veľa otázok, ale odpovede boli jasné a stručné. Termín máme v auguste a práve sme v 7 mesiaci. Tešíme sa na prírastok," povedala predstaviteľka Larisy Hrihorovej pre joj.sk. "Tehotenstvo je pre mňa potešením a darom, pretože ho celé prežívam úplne skvele, bez nejakých ťažkostí či nevoľností. Takže, som jedna z tých šťastnejších žien," vysvetlila s úsmevom.

Dobry festival - autogramiada Zdroj: TV JOJ

Dobry festival - autogramiada Zdroj: TV JOJ

Budúcim mamičkám srdečne gratulujeme a želáme veľa zdravia!


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica