Pamätáte si ešte, ako sa Petra a Šimon zoznámili? Tomu sa povie osudové stretnutie!

Petra Berková a Šimon Kováč z obľúbenej Hranice sa zoznámili hneď v prvej časti. A azda ani jeden z nich nečakal, čo všetko bude po ich stretnutí nasledovať!

Keď sa Petra Berková vracala do Krivého ako čerstvá absolventka vysokej školy, mala úplne jasno v tom, čo od života očakáva. Mala sa ujať rodinného biznisu a stať sa novou hlavou miestneho apšeráckeho gangu. Lenže na ceste z Bratislavy do Krivého spoznala na benzínovej pumpe šarmantného muža, ktorý jej pri pokladni dal prednosť pri kupovaní zákuskov na babkinu oslavu.

Tým mužom nebol nikto iný než Šimon Kováč. Do Krivého mal namierené taktiež z Bratislavy, ale z úplne iných dôvodov. V hlavnom meste si poriadne zavaril, keď sa zistilo, že má pletky s dcérou policajného prezidenta. Za svoju náruživosť musel zaplatiť a to svojím teplým miestom na bratislavskej polícii. Za trest ho totiž prevelili do Krivého. Nuž, a práve za týchto okolností, niekde na pol ceste medzi Bratislavou a Krivým sa Petra a Šimon spoznali. Okamžite to medzi nimi zaiskrilo a bolo jasné, že je otázkou času, kedy sa dajú dokopy. Aká ale bude ich budúcnosť?


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica