Do Hranice sa opäť vráti sexi dračica Linda: Aha, aký “neslušný” návrh dá Charliemu!

V dnešnej časti obľúbenej Hranice sa do deja znovu vráti zvodná speváčka Linda, ktorá už pomotala hlavu nejednému mužovi z Krivého. Teraz to pre zmenu naplno vybalí na Charlieho, ktorý bude z jej návrhu úplne mimo!

Verní diváci Hranice vedia, že sexi speváčka Linda je v otázke mužov poriadna potvora. V minulosti mala románik s Krišom, ktorý sa pred časom snažila obnoviť. Mladý Brázda bol už vtedy zamilovaný do Larisy a tak bol voči jej zvádzaniu imúnny. Ju to poriadne naštvalo a tak sa s ukrajinskou policajtkou v autodielni takmer pobila. "Zlomené" srdce si však už o chvíľu liečila v náručí Sergeja, s ktorým mala potom pletky. Nejaký čas mali dokonca na sociálnych sieťach predstierať, že spolu chodia, no dlho to nevydržalo.

Okolo Lindy sa motal aj Julo a neskôr aj Ďoďo s Charliem. Ich záujem ale pre zvodkyňu nič neznamenal. Až doteraz. Linda sa totiž dozvedela, že Charlie hrá za FC Blatoluh a podľa všetkého má pred sebou sľubnú kariéru futbalistu. Okamžite vycítila príležitosť a rozhodla sa, že začne kuť železo za horúca. V dnešnej časti tak príde za Charliem do baru a k lepšiemu výkonu na zápase ho bude poriadne motivovať. Povie mu, že ak sa bude snažiť a dá góly, ukáže mu, čo ukrýva pod tričkom. Ako to celé dopadne? Pochopí Charlie, že Linda ho balí len zo zištných dôvodov?


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Hranica