Čo nás čaká v 3. sérii Hranice? Prinášame vám prehľad toho, čo sa bude diať v Krivom!

Už v pondelok 4. septembra na JOJke odštartuje tretia séria obľúbenej Hranice a jej fanúšikovia sa pokračovania príbehov z Krivého nevedia dočkať. Skráťte si čakanie na nové časti a prečítajte si, čo nás v novej sérii čaká!

Keď sa Zorke spolu s políciou podarilo zbaviť Krivé Borisovho vyčíňania, objavili sa u nej vážne zdravotné problémy. A tak uzavrela s dcérou Mirkou dohodu, že s pašovaním je koniec. Zorka s tým súhlasila iba za podmienky, že polícia bude garantovať ochranu jej starých pašeráckych trás. Inými slovami, ak nepašuje Zorka, polícia musí zabezpečiť, že nebude pašovať ani nikto iný. Zdá sa však, že táto dohoda je v ohrození, pretože v Krivom začne vyčíňať nová skupina pašeráckeho bossa Kalicha. Pracujú preňho aj dvaja svojrázni pašeráci Krígeľ a Frťan. Polícia nepozná Kalichovu skutočnú identitu, no jeho pašovanie musí za každú cenu utajiť práve pred Zorkou, aby nemala dobrú zámienku na návrat k pašovaniu.

Hranica - Krigel a Frtan Zdroj: TV JOJ

​K zmenám dôjde aj na polícii. Staronovým šéfom PZ Krivé sa stal Julo Boban, na oddelení však sídli aj nový okresný riaditeľ kapitán Šimon Kováč. Keďže Julo preriedil stavy v zbore, zdá sa, že po nástupe nových pašerákov bude treba zamestnať aj nových policajtov – preto sa musí uskutočniť nábor. A do radov polície sa budú hlásiť aj bývalí pašeráci.

Hranica - Julo a Simon Zdroj: TV JOJ

​Bohuš a Ivana čakajú dieťa a od svadby bývajú v Zorkinom dome. Všetko vyzerá ideálne, až kým sa v Ivaninej izbe znenazdajky neobjaví jej bývalý frajer Nikolaj. Bohuš si tak musí zastať svoju mužnosť. Na faru po Bohušovi nastúpi nový farár Valér Dušička. Na jeho správaní je ale od začiatku niečo veľmi čudné...

Hranica - Ivanka a Zorka Zdroj: TV JOJ


Sledujte pokračovanie Hranice už 4. septembra o 20:40 na JOJke!

Tagy: Hranica