Skráťte si čakanie na nové časti Hranice: Pozrite si exkluzívne prvé zábery z 3. série!

Obľúbený seriál Hranica bude na JOJke pokračovať aj na jeseň a to treťou sériou. V premiérových častiach nás čaká niekoľko nových postáv i zaujímavých dejových liniek. Ak sa už aj vy neviete dočkať pokračovania príbehov z Krivého, máme pre vás malú ochutnávku!

Nové časti obľúbenej Hranice uvidíte na JOJke už od 4. septembra a tešiť sa môžete na viacero noviniek. Prvou je to, že tretia séria už nie je napísaná podľa chorvátskej licencie, ale perom slovenských scenáristov. Práve to umožnilo našim tvorcom vložiť do deja postavy, ktoré rozvíria stojaté vody v Krivom. Veľkou zmenou v prihraničnej dedinke bude farár Valér Dušička, ktorý bude od začiatku všetkým akýsi podozrivý.

​Miestni pašeráci zas nebudú mať radosť z novej konkurencie v podobe svojráznej dvojice v zložení Frťan a Krígeľ. Prievan bude aj na polícii, pretože tam budú potrebovať nových kolegov. A medzi nich sa budú chcieť infiltrovať bývalí pašeráci. Nuž, a krušné chvíle bude zažívať aj Ivanka, keď sa v jej izbe z ničoho nič objaví jej stará láska Nikolaj. Ona je však už vydatá za Bohuša a pod srdcom nosí jeho dieťa...

Skráťte si čakanie na nové časti Hranice a pozrite si exkluzívne prvé zábery z tretej série v novučičkej zvučke, ktorú nájdete vo videu HORE!

Sledujte pokračovanie Hranice už 4. septembra o 20:40 na JOJke!

Tagy: Hranica