Julo Boban nebude veriť vlastným očiam: Je toto hotová nočná mora či splnený tajný sen?

Odkedy Jula Bobana poznáme, jeho život je doslova ako na hojdačke. A nezmení a to ani v aktuálnej tretej sérii. Už v dnešnej časti zažije niečo, čo sprvu sám nebude vedieť pomenovať, čo je - či nočná mora alebo splnený sen!

Policajt Julo Boban je taký malý - veľký smoliar, v súkromnom živote i v práci. Väčšinu svojej kariéry zasvätil naháňaniu pašerákov na slovensko-ukrajinskej hranici. A hoci celý čas tvrdil, že všetko má pod palcom Zorka Stračinová, dlhé roky mu nikto nechcel veriť a bol za blázna. Napokon však, samozrejme, prišlo na jeho slová a ukázalo sa, že on jediný mal celý čas pravdu. Nedarilo sa mu ani so ženami. Manželka Gabi mu nasadila také veľké parohy, že s nimi, ako sa hovorí, "nevedel prejsť cez dvere". Navyše ho obalamutila a pripravila o strechu nad hlavou. Nevyšlo mu to ani s Bohušovou mamou, s ktorou mal krátky a horúci románik.

Zdalo sa však, že jeho život sa konečne začína ako-tak upokojovať. Stal sa staronovým šéfom Policajného zboru Krivé a na hranici sa po dohode so Zorkou už pašovať nemalo. Lenže už v dnešnej časti sa stane niečo, čo by mu ani vo sne nenapadlo. Z ničoho nič, znenazdajky sa pred políciou objaví krásna mladá dáma, ktorá mu povie, že je jeho dcéra. Julo ostane na pár sekúnd stáť ako soľný stĺp a nebude ani vedieť, čo na to povedať. Je to nočná mora či splnený sen?

Hranica - Julova dcera Zdroj: TV JOJ


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Hranica