Na polícii v Krivom bude šou: DNA testy odhalia o Julovi pravdu, ktorá všetkých pobaví!

Nové časti obľúbenej Hranice sú vždy plné zábavných a bizarných situácií a výnimkou nebude ani tá dnešná. Na políciu v Krivom totiž prídu výsledky DNA testov, ktoré mali potvrdiť alebo vyvrátiť to, že je Júlia Julova dcéra. Avšak, výsledok, ktorý prišiel, by nečakal nikto!

Júlia je energická mladá dáma, ktorá prišla do Krivého s tvrdením, že je Julova dcéra. Len prednedávnom prišla o mamu a tá jej na smrteľnej posteli prezradila, že jej otec Julo Boban žije na východnej hranici a riadi tam policajnú jednotku. Julo jej tvrdeniam neveril a neustále ju spochybňoval. Dokonca ju zatkol. Jediný spôsob, ako mohla dokázať, že je naozaj jeho dcéra, bolo urobiť DNA testy. Preto zobrala z jeho čiapky zopár vlasov a dala ich preskúmať.

V dnešnej časti už prídu výsledky a tie budú oveľa prekvapujúcejšie a zábavnejšie, než by ktokoľvek čakal. DNA testy totiž ukážu, že Julo je podľa rozboru na 99 percent orangutan! Šimon, Šaňo aj samotná Júlia sa na tom budú strašne zabávať a budú si kvôli tomu z Jula uťahovať. Napokon sa však ukáže, že vlasy, ktoré mu z čiapky vzala, pochádzajú z jeho tupé. A to je teda pravdepodobne vyrobené zo srsti orangutana. Keďže Julo bude chcieť dokázať, že je človek a nie opica, bude súhlasiť s opakovaným DNA testom. Je naozaj Júlia jeho dcéra?


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Hranica