Jana Labajová radikálne zmenila imidž: Fíha, pozrite, aký účes si darovala na narodeniny!

Sympatická herečka, ktorá hviezdi v obľúbenom seriáli Hranica ako Viky Otčenášová, radikálne zmenila svoj imidž. Prečo sa rozhodla vymeniť blond farbu za ryšavú?

Herečka Jana Labajová je divákom JOJky známa hneď z viacerých seriálov, no najviac sa do povedomia ľudí dostala prostredníctvom seriálu Hranica, v ktorom má svoje stabilné miesto. Stvárňuje v ňom temperamentnú Viky Otčenášovú, ktorá sa vydala za Sergeja a má s ním dieťatko.

Hoci seriál Hranica stále vysielame pravidelne v pondelok večer, väčšina nakrúcacích dní je už za nami. Pre hercov a herečky ukončenie nakrúcania znamená okrem iného aj to, že ak chcú zmeniť svoj imidž, majú na to konečne príležitosť. Keď je totiž seriál či film roztočený, nemôžu výraznejšie meniť svoje účesy či urobiť si, napríklad, výraznejšie tetovanie. A využila to aj Janka. V utorok, v deň svojich 33. narodenín, navštívila kadernícky salón a odhodlala sa na radikálnu zmenu. Blonďavé vlasy si zafarbila na ryšavo! "Akurát mám dotočené všetky projekty, tak som si povedala, že vyskúšam zmenu. Vždy som mala buď blonďavé alebo hnedé vlasy a keďže mám dnes 33, Kristove roky, povedala som si, že to skúsim. Zmeny znášam ťažšie, tak vlastne som si sama sebe dala výzvu, že veď to je život a zmeny sú jeho súčasťou. Vedieť prijať čokoľvek, čo mi príde do života, je dosť dôležité a podstatné," vysvetlila pre joj.sk Labajová, ktorej nový účes nesmierne svedčí. Čo poviete?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jana Labajová (@labajova)


Sledujte obľúbenú Hranicu každý pondelok o 20:40 na JOJke!