Pohoršená Studenková: Marcelov nemravný vtip sa jej priam dotkol!

Prečo Junior s Marcelom spôsobili Zdenke šok?

V obnovenej zábavno-súťažnej relácii Inkognito boli na záver druhej časti celebritnými hosťami známa moderátorská dvojica Milan Junior Zimnýkoval a Marcel Forgáč. Okrem toho, že sú ostrieľanými zábavnými moderátormi v rádiu, už čoskoro sa chystajú predstaviť svoje moderátorské nadanie v piatej sérii úspešnej talentovej šou Česko Slovensko má talent na obrazovkách JOJky. O tom, že majú zmysel pre humor, nás presvedčili aj v najnovšom Inkognite, ako profesionálni rozprávači vtipov, kde spolu s Michalom Hudákom sypali jeden za druhým. Sami delia vtipy na dobré a zlé. Väčšinou sa im podarilo trafiť do čierneho a pobavili nás najmä tými vydarenými.

A keďže to najlepšie vždy ide na koniec, posledným vtipom už Marcel skutočne trafil klinec po hlavičke a pritvrdil: „Žena stojí pred zrkadlom, skúša si šaty a pýta sa manžela: Nie som v tom tučná? On jej odpovedá: Chceš počuť pravdu? Už tri týždne spávam s tvojou sestrou.“ Väčšina prítomných divákov i hostí ostala v nemom úžase a nezmohli sa ani na dve slová. Výnimkou bola jedine Zdena Studenková: „Mne to vôbec nepripadá vtipné, mňa sa to priam dotklo,“ zahlásila herečka, na ktorej stranu sa pridal napokon aj Jozef Vajda.

Nevideli ste premiérovú epizódu Inkognita? Nájdete ju zadarmo v archíve! Ďalšiu časť uvidíte už v pondelok o 20:30 na JOJke!