Definitívne zakopali vojnovú sekeru: Studenková si Sajfu pripustila k telu!

Padla aj pusa na zmierenie.

Utajeným hosťom v najnovšom Inkognite bol ostrieľaný moderátor známy z rádia i televízie, Matej "Sajfa" Cifra. Okrem svojho moderátorského talentu je známy aj ostrým jazykom a nekompromisným zmyslom pre humor. Neváha si vystreliť z nikoho, kto mu príde do rany, nech sa jedná o akákoľvek významnú osobnosť. Pred dvoma rokmi mu prišla pod ruku práve jedna z našich hádačov Zdenka Studenková, s ktorou sa teraz stretol zoči-voči. Spor medzi obľúbenou herečkou a rovnako úspešným moderátorom vznikol vďaka jednej nemiestnej ironickej historke, v ktorej sa spomínala aj Zdenka v nie práve lichotivej podobe.

Medzičasom sa ľady pohli a prvé veľkolepé stretnutie po rokoch bolo naplánované na tohtoročnom OTO-vi, kde sa Sajfa verejne ospravedlnil Zdenke s veľkou kyticou. Bolo to po prvýkrát, kedy sa títo dvaja aktéri od konfliktu vôbec stretli. O tom, že to Sajfa myslel naozaj úprimne, sme sa však mohli presvedčiť aj v aktuálnom Inkognite, kde sa už rozprávali v priateľskom tóne a padla aj pusa na zmierenie. Sme radi, že vám môžeme priniesť obnovené priateľstvo medzi dvoma niekdajšími rivalmi práve vo vašom obľúbenom Inkognite. Pozrite si celú scénku zmierenia!

Nevideli ste premiérovú epizódu Inkognita? Nájdete ju zadarmo v archíve! Ďalšiu časť uvidíte už v pondelok o 20:30 na JOJke!