Hudákovi sa splnil detský sen: Ako súvisí archeológia so šoubiznisom?

Celebrity nám prezradili, čím chceli byť ako deti.

Naše štyri hádačské osobnosti z Inkognita si ani nevieme predstaviť v inej pozícii, ako ich poznáme za dlhé roky aktívneho pôsobenia na obraze alebo v divadle. Dnes už celé Slovensko vie, čím sa živia, preto by sa v Inkognite nemohli objaviť na druhej strane stola vedľa Vlada Voštinára. Za roky tvrdej driny sa z nich stali úspešní herci či v prípade Michala Hudáka navyše aj obľúbení moderátori. No ako všetky deti na celom svete, aj oni mali v detskom veku svoje vysnívané povolania, ktoré si mysleli, že raz budú ich osudnými. Ako to už však u detí býva, sny často ostanú snami a osud ich napokon zaveje úplne inam. My sme za vás u hádačov zisťovali, čím chceli byť, keď boli malí. Z niektorých odpovedí ostanete milo prekvapení.

Ako prvej sme sa opýtali ostrieľanej herečky Zdenky Studenkovej, ktorá je už od detstva všestranne nadaná: „Paradoxne úplne prvým, čím som chcela byť, bola operná speváčka, potom to bola módna návrhárka. Herečkou ani učiteľkou som nikdy nechcela byť, pričom niekedy mám učiteľskú povahu. Teraz v zrelšom veku viem povedať, že ak by som sa ešte raz narodila, tak by som chcela byť lekárka. A určite by som bola dobrou lekárkou.“ Herec Jozef Vajda v tom má úplne jasno. „Ja som chcel byť kovbojom, pastierom koní,“ priznal sa nám milovník zvierat, ktorý dodnes na kone nedá dopustiť.

Zuzka Šebová mala už odmalička umelecké sklony, ku herectvu tak mala už vtedy bližšie než ostatní. Veľmi som chcela byť tanečnica. Keď som bola malá, pozerala som muzikál Chorus Line na videokazete. To ma veľmi lákalo, ale nemala som na to žiadne predpoklady. Potom postupne to išlo tým umeleckým smerom,“ zdôverila sa nám mladá umelkyňa. Michal Hudák mal tiež odnepamäti jedno vytúžené povolanie, no ako sám priznáva, ani dnes k nemu nemá ďaleko. Chcel som byť archeológom. Veľmi ma vždy lákali dobrodružstvá, čítal som veľa dobrodružných románov. Z toho napokon nebolo nič, aj keď občas prídem do styku s nejakými vykopávkami. Nakoniec to vyšlo tak, že od deviatich rokov som začal pracovať v rádiu, kde som mal svoju reláciu a odvtedy je mikrofón stále pred mojou tvárou,“ popýšil sa nám herec a moderátor v jednom.