Cibulkovej zadné dvierka: Vieme, čím sa bude živiť po skončení kariéry!

Úspešná tenistka sa uživí aj bez tenisu.

Najnovším utajeným hosťom Inkognita spomedzi ľudí zo šoubiznisu bola Dominika Cibulková – dlhoročná úspešná slovenská tenistka, ktorá robí dobré meno našej krajine po celom svete. O tom, že je veľmi populárna a obľúbená, svedčí aj obrovský potlesk od divákov hneď pri jej svižnom príchode. Spočiatku sa hádači mierne potrápili, no po piatich nesprávnych pokusoch a po tom, čo si Jozef Vajda spomenul na jedinú zasadrovanú športovkyňu v obzore, uhádnutie bolo už len otázkou sekúnd. Zuzka Šebová mala hádanie o to ťažšie, že od tenistky jej tesne pred nakrúcaním prišla SMSka, kde jej oznamovala, že ide na tréning.

Práve sadra bola pre Dominiku v poslednom čase príznačná, keďže podstúpila operáciu achilovky a po desiatich rokoch odložila svoju tenisovú raketu na pár mesiacov do kúta. Keďže mala veľa času na ostatné aktivity a premýšľanie nad tým, čo by robila, keby sa nemohla živiť tenisom, našla si záložný plán. Začala som piecť. Môj Miško povedal, že keby už nebol pre mňa aktuálny tenis, tak si otvorím cukráreň U Cibulky,“ smeje sa Dominika. Cibulka je zatiaľ najzbehlejšia v pečení tort, s čím jej asistuje priateľ Michal. Medzičasom sa noha zotavila a športovkyňa sa vracia späť k tenisovej kariére s dobrým pocitom, pretože vie, že aj bez tenisu by sa dokázala bez problémov uživiť. Pozrite si celú scénku so zotavenou Dominikou Cibulkovou!

Nevideli ste premiérovú epizódu Inkognita? Nájdete ju zadarmo v archíve! Ďalšiu časť uvidíte už v pondelok o 20:30 na JOJke!