Kollár priviedol vlastných zamestnancov do zúfalstva: Všetci mu takmer zutekali!

Nebolo im vtedy všetko jedno.

Uhádnuť meno tajného hosťa nezvykne byť pre našich hádačov veľký problém, keďže väčšinou ide o ich kolegu z brandže. Tentokrát to však nebude ani moderátor, ani športovec, ani herec, no predsa známy človek. Svojou návštevou nás už dnes večer poctí Boris Kollár, majiteľ najstaršieho slovenského súkromného rádia, veľkopodnikateľ a multiotecko v jednom.

Moderátori a redaktori z jeho rádia si však do svojho zamestnávateľa celkom radi rypnú. Naposledy si z neho urobil žarty Sajfa, ktorý zverejnil imaginárnu „fotku Borisa a jeho detí“ na preplnenej chorvátskej pláži v roku 2061. „On to má v genetickej výbave, neprekáža mi to, pokiaľ je to po tú hranicu. Pokiaľ ju prekročí, nebude u nás robiť ďalej,“ smeje sa Boris zo Sajfových vitpov na jeho adresu. Práca v rádiu je fantastická už od jeho vzniku až podnes. Najviac sa mu zapáčili prvoaprílové nachytávky moderátorov, keď vždy niekoho nachytali. Raz sa však karta obrátila a nachytal Boris ich.  

„Raz som si nachystal na nich pána Fakľu, ktorého som akože vymenoval za riaditeľa a nikto ho vtedy pred 15-rokmi ešte nepoznal. Chystali sme to už od januára. Bol to akoby socialistický riaditeľ s kravatou. Všetci sa museli zapisovať na obed, začal im zasahovať do vysielania, chcel im vybavovať psychiatrov. Boli z neho zúfalí, chceli si hľadať nové zamestnanie alebo sa ho zbaviť,“ hovorí Kollár o najťažších chvíľach svojho rádia v histórii. Našťastie všetko napätie a hrozba rozpadu firmy skončili hneď, ako sa dozvedeli, že išlo len o prvoaprílový žart.

Sledujte premiérové Inkognito už dnes večer o 20:35 na JOJke!