Zakaždým mi niekto strčí do ruky foťák! Pauhofová fotí Šebovú na ulici s jej fanúšikmi

Skvelé kamarátky zaspomínali na spoločné zážitky.

Stačili len dva neúspešné pokusy a bez väčších problémov sa hádačom podarilo uhádnuť identitu Táne Pauhofovej, vzácneho tajného hosťa, ktorá len málokedy prijme pozvanie do televízie. Táňa je však Zuzke veľmi blízka, o to ťažšie by teda niesla, keby ju v Inkognite neuhádla. „Je to jeden z mojich najbližších ľudí na celom svete, moja veľká láska,“ tešila sa Zuzka po odhalení Táničky ako tajného hosťa. Obe úspešné herečky majú v súkromí odžité veľa spoločnej zábavy a vtipných príhod, ktoré odhalili aj v Inkognite. Jednou z najvtipnejších je návšteva Disneylandu. „Boli sme tam obe tesne po tridsiatke, na sebe uši Mickey Mousa a keď prišla Popoluška, tak sme sa obe decentne rozrevali,“ hovorí o veselom zážitku Zuzka Šebová.

Od Popolušky sa obe sympatické dievčatá presunuli ďalej – na hrad Harryho Pottera, čo ich rozcítilo ešte viac. „Keď sme odtiaľ vyšli, bola som taká dojatá, že som všetkým cudzincom začala vykrikovať, že Tánička je slovenská Hermiona,“ smeje sa Zuzka Šebová na tom, aká bola vtedy pyšná na Táňu, ktorá prepožičala svoj krásny hlas práve Hermione z Harryho Pottera.

Napriek tomu, že Táňu a Zuzku v Disneylande nikto nepoznal, obe sú známe nielen na Slovensku, ale i v zahraničí, hoci Táňa si myslí niečo iné. „Mňa väčšinou nepozná nikto. Milujem situácie, keď idem so Zuzkou po ulici a väčšinou ju fotím, keď mi niekto strčí do ruky foťák,“ skromne prezrádza herečka z pripravovaného seriálu ZOO a profesionálna fotografka v jednom.

Pozrite si celú vtipnú scénku s úžasnou slovenskou herečkou Táňou Pauhofovou v poslednej časti Inkognita v našom archíve úplne zadarmo!