Inkognito je Studenkovej srdcovka: Ľudia chcú zábavu, nie ponižovanie!

Ako vníma svoje dlhoročné hádačské skúsenosti?

Herečka Zdenka Studenková je neodmysliteľnou súčasťou Inkognita už od roku 2003, kedy JOJka začala vysielať prvú sériu. Tento rok sa relácia po rokoch vrátila s druhou sériou a obmenenou hádačskou zostavou. Z pôvodnej štvorice ostala len Zdenka, ktorá tak vie najlepšie porovnať nové Inkognito s tým pôvodným. „Toto Inkognito nie je odlišné oproti tomu, čo sme robili predtým. Mali sme tu však jednu úžasnú inováciu. Sťažovali sme sa na masky, čo máme na tvárach a potom neviem, kto vymyslel, ale dostali sme namiesto nich včelárske úle,“ smeje sa obľúbená herečka.

Menšou zmenou sú aj povolania, ktoré sa presunuli od tradičných k nezvyčajným. „Teraz nám dávajú povolania, že ani poriadne neviem, ako sa volajú. Nie je to už len povolanie, ale sú to aj koníčky a veci, čo ľudia robia vo voľnom čase. Istým spôsobom je to edukatívne a dozvieme sa aj my o tom, že niečo také existuje,“ vysvetľuje Zdenka.

Návrat do Inkognita po rokoch brala ako veľkú výzvu, no zároveň sa medzi ostatnými hádačmi vždy cítila ako doma. „Bola som si istá, že viem ten formát robiť a teší ma ho robiť. Je to o zábave, nie o urážaní a dehonestovaní, čoho sme svedkami aj v denných reláciách, ktoré už nemôžem ani sledovať,“ prezrádza Studenková. Na každé natáčanie sa  vždy teší už od rána. Dodnes tiež s úsmevom spomína na to, ako ju prekabátil partner Braňo, ktorý prišiel do Inkognita ako tajný hosť, hoci pri jej odchode z domu tomu absolútne nič nenasvedčovalo.

Sledujte premiérové Inkognito už dnes večer o 20:35 na JOJke!