GoGova rodina je plná youtuberov: Na videá zlanáril hanblivú frajerku i vlastnú babku!

Fenomenálnemu GoGovi podľahli starí i mladí.

Jeho meno je Daniel Štrauch, no všetci ho poznáme skôr pod pseudonymom GoGo. Ak vám toto meno stále nič nehovorí, stačí sa spýtať vašich detí. Ide totiž o najznámejšieho slovenského youtubera, ktorého krátke „videjká“ aktuálne sleduje vyše milión ľudí. GoGova dnešná rola tajného hosťa v Inkognite však bude predsa len o niečom inom. Je to iné, ako byť doma sám pred kamerkou, kde je jedno, čo mám oblečené. Tu je to iný zážitok, štáb, ľudia, publikum,“ nadchýna sa slovenská yotuberská legenda.

K internetovým videám však pričuchli aj jeho najbližší – frajerka a dokonca aj babka. S frajerkou sa spoznali v škole, keď ako spolužiaci sedeli v jednej lavici. Dnes si však majú čo povedať aj po profesionálnej stránke. „Dokopal som ju k točeniu videí po roku, čo sme boli spolu. Ona mi tvrdila, že sa na to necíti a je hanblivá, no myslím, že jej to ide a je šikovná. Má vkus pre módu a robí dievčenské videá, kde hovorí o fashion a vie povedať celkom k veci,“ teší sa GoGo z úspechu svojej polovičky. Podobne pozitívne sa k novým technológiám postavila aj jeho stará mama, ktorá si s ním po počiatočnom strachu zahrala v dvadsaťminútovom videu hru GTA.

Hoci je Gogo vzorom pre všetkých ostatných slovenských youtuberov, ostatných tvorcov si kvôli prehľadu aspoň prekliká. My sa neberieme ako konkurencia, je to na divákovi, koho si vyberie. Je to súperenie v tom, že musíme vydávať kvalitne a dobre, aby to ľudí bavilo. Čiže súperíme sami so sebou,“ dodáva vzor státisícov youtuberov i neyoutuberov.

Sledujte GoGa ako tajného hosťa v Inkognite už dnes večer po seriáli NAŠI o 21:15 na JOJke!