Po tridsiatke stále bez „chlapa“: Karieristka Džudy sa radšej sústredí na hereckú dráhu!

Dnešný tajný hosť bude skutočne netradičný.

Toto Inkognito ešte nezažilo. Hoci sme už v našej relácii zažili všeličo možné i nemožné, tajného hosťa, ktorý nebol človek, naši hádači doposiaľ nezažili. Dnes ich však potrápi známa „herečka“ z ríše zvierat, ktorá sa pravidelne objavovala v seriáli ZOO. Ide o opičku Džudy, ktorá prišla so svojím najlepším priateľom Petrom, aby nám prezradili, ako to medzi nimi chodí v profesionálnom i súkromnom živote. Peter sa s Ďzudy pozná už sedem rokov a za ten čas sa príliš nezmenila – je rovnako tvrdohlavá a stále rovnako milovaná.

S účinkovaním pred kamerami má táto opička bohaté skúsenosti, hoci treba uznať, že niekedy lezie aj jej popularita poriadne na nervy. „Je to podľa nálady, niekedy sa všetkého bojí a inokedy je všetko normálne. Je to nevyspytateľné,“ vysvetľuje jej najlepší priateľ Peter, ktorý pri nej občas aj prespí. „Má svoj výbeh, kde býva sama. No keď napríklad cestujeme, spí so mnou. Spali sme napríklad v kempingu, pozerali sme televíziu, dala mi hlavu na rameno a spala ako pes,“ prezrádza chovateľ a cvičiteľ.

Na rozdiel od iných opičích kamarátov však Džudy nikdy nemala žiadnu vážnu lásku, keďže plán so zbližovaním nedopadol celkom podľa predstáv. „Partnera sme jej kúpili, ale napokon z toho vysvitla partnerka. Nikdy nemala mláďatká. Vo svojom veku by si už ťažko zvykla na partnera,“ hovorí Peter o súkromí 32-ročnej hereckej hviezdy. Džudy je známa a obľúbená úplne všade, napríklad aj na trase medzi Bratislavou a Prahou. „Robíme stále prestávky, všetky benzínové pumpy medzi Bratislavou a Prahou ju už poznajú,“ dodáva Peter.

Sledujte premiérové Inkognito s tajnou hosťkou Džudy dnes o 20:40 na JOJke!

Autor: Ivan Paško