Siposová v Inkognite prezradí viac o novom seriáli: Zahrá si hipisáčku

V akom projekte Lucku uvidíme?

Luciou Siposovou sa diváci televízie JOJ v poslednej sezóne stretávali najmä ako s moderátorkou projektu Postavíme, opravíme, zveľadíme, no táto multitalentovaná osôbka je aj speváčka, spisovateľka a predovšetkým ju poznáme všetci asi ako herečku. Objavila sa vo viacerých projektoch televízie JOJ, posledne to bola rodinná sága Divoké kone, kde vyvolala rozporuplné reakcie divákov s postavou alkoholičky a manipulátorky Adely. Čoskoro sa však na ňu môžete tešiť opäť v novej hereckej úlohe.

„Moja postava je taká trochu hipisáčka, taká slobodná, z ničoho si nerobí ťažkú hlavu, taká príjemná žena. Bude mať dvoch synov a budeme tam taká strašne dobrá zostava, taká herecká a aj režisér je fantastický,“ hovorí o svojej budúcej seriálovej hrdinke Lucia. A aký bude samotný seriál? „Volá sa to Prázdniny a myslím, že tak bude pôsobiť aj to nakrúcanie, akoby sme boli na prázdninách,“ teší sa herečka.

Vedeli ste, že si mnohí pletú to, ako sa správne píše meno herečky Lucie Siposovej? V rozhovore nám prezradila aj to, ako na tento problém reaguje a v Inkognite sa zasa môžete tešiť na jej briskný humor, sledujte nás v premiére o 20:35 na JOJke!

František Kozmon

František Kozmon

Viac článkov od autora
Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora