Obzrime sa spolu späť: Čo dal a čo vzal rok 2016 hviezdam silvestrovského Inkognita?

Aký bol váš rok 2016?

Dnes večer nás na záver roka 2016 čaká špeciálne silvestrovské vydanie Inkognita, v ktorom bude naša hádačská zostava - Čeky, Mišo Hudák, Sajfa a Zdenka Studenková hádať  povolania, ktoré by mohli byť zaujímavé pre Zuzku Šebovú, Juraja Šoka Tabačka či Marcela Forgáča. Súčasťou Inkognita nebudú len vtipné momenty, ale aj kapela Mariána Čekovského, množstvo speváckych vstupov našich hostí. Ako tajní hostia sa predstavia naše spravodajské tváre - Adriana Kmotríková, Luboš Sarnovský, Ján Mečiar a Lucka Barmošová.  

Inkognito - silvester 2016 spolocna Inkognito - silvester 2016 spolocna Zdroj: joj.sk

Niektorých z týchto tvárí sme sa opýtali, ako hodnotia uplynulý rok a čo im vzal, respektíve dal. "Nevzal mi asi nič, ale keďže som sa väčšinu roka liečila, vzal mi čas, ktorý som presedela u lekárov. To považujem za stratu času, ale vzhľadom k okolnostiam sa to dá chápať," zamýšľa sa Adriana Kmotríková. V konečnom dôsledku však spolu s Jankom Mečiarom hodnotia rok vcelku pozitívne. Adriana napríklad získala množstvo významných ocenení, ako OTO či Slovenka roka.  

Inkognito - 2017 Inkognito - 2017 Zdroj: joj.sk

Pre moderátora Vlada Voštinára bol rok 2016 mimoriadne náročný, veď len v našej televízii moderoval okrem Inkognita aj množstvo ďalších relácií. "Profesionálne to bol jedne z najnáročnejších rokov a keďže každým rokom človek starne, v istom štádiu som to začal pociťovať celkom dosť. Preto prišlo rozhodnutie, že sa to musí znormalizovať a dať do súladu," prezrádza Vlado. Množstvo nových výziev prišlo aj do života Luboša Sarnovského, ktorý sa okrem moderovania venuje v rámci Nadácie Televízie JOJ mnohým projektom. "Rozbehli sme najlepší projekt, aký sme kedy mali – Floorball Chalenge. Veľmi sa tešíme a komunikujeme s deťmi. Bol to enormný nárast práce i kontaktov," teší sa Ľuboš z úspechov. Na odchádzajúci rok však bude spomínať aj najnovšia posila hádačskej zostavy v Inkognite humorista Juraj Šoko Tabaček. "Tento rok mi dal také raketové zrýchlenie, že som presiakol na obrazovku, čo som ani nečakal. Teraz si na to zvykám  a zisťujem, čo to znamená byť presiaknutý, ale dá sa s tým žiť," smeje sa Šoko. Aký bol ten váš rok 2016? Veríme, že podobne úspešný.  

Strávte posledné chvíle roka s nami na JOJke v špeciálnom silvestrovskom Inkognite dnes o 20:35 a potom opäť tesne pred polnocou so špeciálnym polnočným prekvapením. 

Tagy: Silvester