Rok 2016 odišiel s maximálnou dávkou zábavy: Naj momenty zo silvestrovského Inkognita!

Zábava však pokračuje aj v novom roku 2017.

Vitajte všetci v roku 2017, do ktorého sme sa spolu šťastne prehupli aj vďaka tomu najlepšiemu humoru s reláciou Inkognito a v posledných sekundách roka aj s polnočným prekvapením. Celý večer vás sprevádzali veselí zabávačí v hádačskej zostave Čekyho, Miša, Sajfu a Zdenky Studenkovej, ktorí sa snažili uhádnuť vymyslené netradičné povolania Zuzky Šebovej, Šoka a Marcela. Tajnými hosťami bola spravodajská moderátoská štvorka - Lucka Barmošová, Adriana Kmotríková, Ľuboš Sarnovský a Ján Mečiar.  

Aké by to bolo Inkognito, keby každú chvíľu nesprevádzali aj nečakané momenty, ktoré raz-dva vypálili do poriadnych výbuchov smiechu. Postupne sme sa stali svedkami rôznych improvizovaných speváckych vystúpení so skutočne prekvapivými textami, aké k Silvestru nepochybne patria. Mišo Hudák sa doknca zahral na Rytmusa, keď si zaimprovizoval jeden z jeho naznámejších hitov o zlatokopkách. Neskôr sa však prejavil ako najväčší majster improvizovaných skladieb legendárny hudobník Čeky, ktorý Mišovi vystrúhal mierne trápny okamih. Všetko však našťastie svojou vtipnou skladbou okamžite napravil. V posledných minútach starého roka sme sa zas stali svedkami populárnej disciplíny Mannequin Challenge, v ktorej na minútu zamrzlo celé štúdio vrátane publika. Pozrite si v našom videu zostrih tých najlepších momentov včerajšieho silvestrovského Inkognita.  

Prajeme vám všetko dobré do nového roka 2017 a veľa humorných chvíľ aj vďaka relácii Inkognito, ktorej ďalšiu premiérovú časť uvidíte už zajtra o 21:35 na JOJke!