Jablko nepadlo ďaleko od stromu: Čírovej najkrajší darček od vlastných detí!

Čo si pre ňu prichystali?

V dnešnom Inkognite privítame skvelú, mladú a sympatickú speváčku Máriu Čírovú, ktorá sa posadí na stoličku tajného hosťa. Dvadsaťosemročná speváčka má na konte množstvo skvelých hitov ako Búrka, Unikát či napríklad soundtrack Kto vie k jojkárskemu seriálu Divoké kone. Mária pochádza z hudobníckej rodiny s koreňmi legendárneho skladateľa Eugena Suchoňa a zdá sa, že tieto gény zdedili aj jej dve deti – dcérka Zoe a synček Hugo. Ten už postupne začína hrať na klavíri, z čoho sa speváčka nesmierne teší, hoci to na začiatku nevyzeralo príliš ružovo. „Pamätám sa na prvé razy, keď ho to nebavilo a obaja s Marošom sme nevedeli, čo teraz, či budeme nútiť dieťa hrať len preto, že sme z muzikantskej rodiny. Napokon som však prirodzene prišla za ním, keďže hrám a hovorím si, že ty budeš hrať pravou rukou a ja ti do toho budem ľavou. Keď som toto začala robiť, tak ho to chytilo. Dnes až tak, že ešte pred odchodom do školy si sadá za klavír a hrá sám od seba,“ teší sa speváčka zo synových úspechov. 

Jablko však zrejme nepadlo ďaleko od stromu ani v prípade dcérky Zoe, u ktorej sa už teraz prejavujú prvé spevácke pokusy. Mária si však zatiaľ netrúfa odhadnúť, či skutočne pôjde v jej šľapajach. „Ani moji rodičia nikdy nemali takéto ambície napriek tomu, že som vyhrávala rôzne spevácke súťaže. Nikdy nepovedali, že budem speváčka a nikdy netlačili na pílu, čo mi  nesmierne pomohlo,“ prezrádza úspešná speváčka.

My sme si však všimli, že Mária nielen prekypuje pozitívnou náladou, ale aj skvele vyzerá, čo vidieť aj na jej dokonale štíhlej postave, ktorú má aj po dvoch deťoch. Speváčka pritom nedodržiava žiadne špeciálne diéty. „Je to asi dar, že nemusím navštevovať žiadne fitnescentrá, držať diéty a jesť bez obmedzenia čokoľvek, na čo sa pozriem a zatiaľ sa so mnou nič nedeje. Stále behám, nesedím na gauči, nemám vyložené nohy. Ak k tomu niekedy príde, tak je to úžasné, veľmi si vážim tú chvíľu. Inak vkuse niekde lietam a žijem dosť hektický život, môže to byť aj tým,“ zamýšľa sa Čírová. Speváčka v súčasnosti pripravuje album, ktorý by mal byť do troch mesiacov vonku. Nachádzať sa tu budú skladby ako Kto vie, Chýbaš, Vloupám se a chýbať nebude, samozrejme, ani Unikát.

Sledujte premiérové Inkognito s tajnou hostkou Máriou Čírovou dnes o 20:35 na JOJke!