Vtipy len pre dospelé uši: Nemravný humor Zděnka Izera vás zdvihne zo stoličky!

Vypočujte si už teraz zopár z nich.

Na stoličke tajného hosťa dnešného Inkognita sa nám predstaví legendárny humorista a herec z Česka Zdeněk Izer, ktorý už celé roky zabáva davy na obraze I mimo neho. Od iných humoristov a rozprávačov vtipov sa líši tým, že sa nebojí ani poriadne pikantných tém, vulgarizmov a kontroverzie. Inak to nebude ani v dnešnom Inkognite, kde si prídu na svoje všetci priaznivci ostrého humoru. Niet divu, že sa u nás Zdeněk cítil ako ryba vo vode. „Ja som vždy prekvapený hlavne z ľudí, že improvizujú od začiatku do konca a funguje to. Som radšej, keď mám vec naučenú a improvizujem minimálne, aby sa nič nepokazilo,“ hovorí zabávač. Podľa Zděnka sa humor príliš nezmenil ani v priebehu desiatok rokov a niektoré politické vtipy sú až takmer z praveku.

Inkognito - Miso Hudak zakryva tvar Inkognito - Miso Hudak zakryva tvar Zdroj: Pikantné vtipy Zděnka Izera vzbudili poriadny rozruch nielen u publika, ale aj u hádačov

Jedna zo Zděnkových najznámejších postáv je jednoznačne slovenský bača, ktorý hovorí nemravné historky ľubozvučnou česko-slovenčinou. Jeden z bačovských vtipov nám z fleku povedal aj v našom videu. Humorista si však nemyslí, žeby to s jeho úrovňou vtipu prehnal a že ktokoľvek má dôvod uraziť sa na jeho štýl humoru. „Myslím, že v každom je trochu „sprosťáka“ a tieto fóry zaberajú. Ak je to niekomu nepríjemné, asi to bude učiteľ češtiny a chová sa ako hovado iba doma,“ myslí si Zdeněk. Inak to však zobral svojho času niekdajší slovenský premiér Vladimír Mečiar. „Ten mi nikdy nebol moc sympatický, raz som si z neho dovolil urobil srandu a skoro sme to schytali, museli sme utekať zadným vchodom,“ prezrádza Izer. Dnes sa situácia radikálne zmenila a slovcenský prezident Andrej Kiska má na rozdiel od českého u Zděnka obrovský rešpekt. Na skvelé vtipy sa môžete tešiť aj v dnešnom Inkognite, no ďalšie nájdete aj exkluzívne v našom videu!

Ďalšiu lavínu Zděnkových vtipov uvidíte už dnes večer v premiérovom Inkognite o 20:35 na JOJke!