S hereckým kolegom si nesadli už od prvej chvíle: Gregorová musela okamžite zasiahnuť!

Prečo sa tak musela rozhodnúť?

V Inkognite si dnes sadne na stoličku tajného hosťa známa herečka Hana Gregorová, ktorú diváci JOJky poznajú ako väzenkyňu Janu "Nevadu" Lomnickú z Odsúdených či ako energickú mamu Jakuba Švehlu - Jarmilku v kultovom seriáli Panelák. A práve sem sa po rokoch vracia, aby urobila vrásky na čele svojej neveste Ivane Schwarzovej, ktorú stvárňuje Diana Mórová. V skutočnosti sú však obe herečky skvelými kamarátkami, ktorým to spolu skvele hrá napriek tomu, že ich postavy sa neznášajú. Prvý nakrúcací deň nového Paneláku bol pre Hanu ako déjà vu a teraz teší na to, ako prijmú pokračovanie seriálu samotní diváci.  

V Paneláku sa jej hrá skvele so všetkými kolegami, no v živote to nebola vždy samozrejmosť a už veľakrát sa stalo, že si s niekým jednoducho nesadli. "Stalo sa mi za mlada dokonca aj to, že som odmietla rolu, kde mi mal robiť partnera herec, ktorého som fakt nemusela. Dokonca tam mali byť aj intímne scény. Stalo sa mi ja to, že som až po čase zistila, že kolega mi nesedel, ale to sa dá prekusnúť, ide sa ďalej," myslí si Gregorová.  

Herečka by si rada zahralaj aj v nejakom peknom filme, no jedným dychom dodáva, že to je momentálne pre mnohých hercov na Slovensku a v Česku problém. "Akoby hralo v českom filme stále tých istých 15 hercov. Nemám žiadne herecké sny, no veľmi by som chcela hrať v dobovom kostýme," priznáva Gregorová a my veríme, že sa jej to raz podarí. 

Sledujte premiérové Inkognito s tajnou hostkou Hanou Gregorovou dnes o 20:35 na JOJke!