Čeky dnes oslavuje okrúhlu štyridsiatku: Jeho NAJ moment je hitom internetu dodnes!

Všetko NAJ, Čeky!

Pre niektorých ľudí je dnešný deň mimoriadne významný, keďže práve dnes oslavujú svoje narodeniny. Medzi nimi aj náš obľúbený hádač z Inkognita, hudobník, skladateľ a spevák Marián Čekovský alias „Čeky“. Ten má rozhodne obrovský dôvod na "žúrku", keďže práve dnes oslavuje jubilejnú štyridsiatku. K okrúhlinám mu všetci prajeme veľa úspechov a najmä nekonečnú studnicu nápadov v muzike, ale i v jeho jedinečnom humore.

​Práve vďaka originálnemu ostrovtipu sa stal stabilnou súčasťou hádačskej zostavy čoraz obľúbenejšieho Inkognita. Vôbec po prvý raz sa objavil v silvestrovskom vydaní na konci roka 2015 a pre veľký úspech sa začal objavovať pravidelne od februára 2016. Medzi jeho najpamätnejšie a najobľúbenejšie Čekyho momenty patrí jednoznačne ten, keď si vystrelil zo speváčky Dary Rolins a jej partnera Rytmusa. Na našom youtubovom kanáli má toto video bezmála 600 tisíc zhliadnutí.

Marcelovu vetu „Rytmus žije s Darou“ preformuloval na: „Z čoho žije Rytmus? Z darov.“ Týmto vtipom dostal všetkých do kolien a Zuzka Šebová dokonca povedala, že ho miluje. Potom však prišiel Čekyho skutočný zlatý klinec, ktorý dostal aj posledného diváka v hľadisku: „To ste  počuli, že hudba lieči? V Bardejove bol človek v kóme šesť rokov. Pustili Rytmusa a človek zrazu vstal z kómy a vypol rádio.“ Čeky však prekvapuje každou epizódou Inkognita až dodnes.

Skvelému muzikantovi a zabávačovi gratulujeme k jeho okrúhlej štyridsiatke!

Všetky epizódy Inkognita nájdete v našom bezplatnom archíve!