Trpkú skúsenosť z autonehody prekonal po svojom: Čekyho návod, ktorý skutočne funguje!

Vyskúšajte to aj vy.

Hudobník Marián Čekovský strávil toto leto so svojou najväčšou láskou. Spojil svoje dve obrovské vášne – lásku k motorkám a k spevu. Pod jeho ruky sa totiž nedávno dostala ďalšia dvojkolesová mašina, vďaka ktorej je doprava po Bratislave a cesta na nakrúcanie Inkognita oveľa jednoduchšia a "bezzápchová". „V súvislosti s dopravnou situáciou v hlavnom meste, ale i v meste, z ktorého pochádzam, je najlepší dopravný prostriedok ten, ktorému sa hovorí motocykel,“ vysvetľuje Čeky. Jazda na motorke je preňho ten najväčší relax, kedy sa snaží naplno vypnúť a užívať si len jazdu a slnko. 

Inkognito - Marian Ceky Cekovsky motorka Inkognito - Marian Ceky Cekovsky motorka Zdroj: joj.sk

​Motocykel však nie je jediný dopravný prostriedok, ktorým sa Čeky dopravuje na Inkognito. Z východu do Bratislavy sa často presúva lietadlom. „Chodím lietadlom preto, lebo cestovať iným spôsobom cez Slovensko, keď sa náhlim za prácou, by bolo veľmi riskantné a náročné,“ vysvetľuje obľúbený hudobník a hádač z Inkognita. K lietadlu má pritom Čeky blízky vzťah nielen ako pasažier, keďže sa aj stále učí aktívne lietať. „Mám takú ambíciu, aby mozog nezlenivel. Stále je sa čo učiť. Lietanie je veľmi bezpečné a stretnem kopec zaujímavých ľudí ráno i cestou späť,“ pokračuje Čeky, ktorý si lietanie užíva nielen ako cestujúci, ale aj ako pilot.

​Hudobník zažil najväčší strach v automobile, keď bol v mladosti účastníkom dopravnej nehody. Z tejto udalosti si Čeky zobral veľké ponaučenie a dnes má strach už „len“ z ľudskej hlúposti. Životné skúsenosti ho zároveň naučili, ako sa so strachom čo najlepšie popasovať. „Treba ho prekonávať spôsobom, aký vie každý najlepšie. Isto by som to nerobil tak, že sa budem báť ešte viac. Treba mať rešpekt a vedieť, na čo mám a na čo nemám. Strach treba prekonať tým, že sa mu postavíme čelom. Teraz sa snažím z ničoho sa nevystrašiť. Treba mať mieru, aby nenastal stres, lebo od strachu človek urobí zbytočne veľa kiksov,“ dodáva Čeky, ktorý každému odporúča zachovať pri každej možnej príležitosti chladnú hlavu.  

Sledujte premiérové Inkognito s tajnou hostkou Marcelou Laiferovou dnes o 20:35 na JOJke!