Všetko to začalo úplne nevinne, až kým... Takto sa spoznali Polnišová so Šebovou!

Odvtedy sa to s nimi tiahne už celé roky.

Zuzka Šebová dnes v Inkognite zažije obrovské prekvapenie. Na záver relácie totiž spolu s hádačmi odhalia meno tajného hosťa, ktorým nebude nikto iný, ako druhá polka nerozlučnej dvojice Cuky Luky – herečka Peťa Polnišová. Tej sa očividne podarilo skvele zatajiť účasť v Inkognite, keďže Zuzka nemala ani tušenia o tom, že na druhej strane sedí práve jej najlepšia kamarátka a kolegyňa. Peťa sa to snažila zamaskovať, ako len mohla a pri príchode priam „levitovala“, keďže Zuzka dokonca pozná aj jej typ chôdze.

​A hoci sa obe poznajú už celé roky, doteraz nevedia zabudnúť na ich prvé osudové stretnutie. „Bolo to v autobuse č. 39. Išli sme z dabingu od Martinského cintorína spolu domov a tam sme prehodili zopár viet. Zuzku som spoznala ako nádejnú herečku z Trnavy. Spolupracovať sme však začali až oveľa neskôr. Bol to len akýsi nástrel,“ spomína si Peťa na osudovú chviľu z bratislavskej MHD.

Inkognito - Zuzka Šebová a Peťa Polnišová Inkognito - Zuzka Šebová a Peťa Polnišová Zdroj: joj.sk

​Ani Zuzka nevie zabudnúť na to, ako sa prvýkrát rozprávala s Peťou, ktorú už vtedy dobre poznala z divadla GUnaGU: „Bola som úplne paf. S Petrou Polnišovou v autobuse, šoubiznis klope na dvere, pomyslela som si.“ Peťa vtedy zasvätila Zuzku do sveta šoubiznisu, no to ešte ani jedna z nich nevedela, kam to spolu dotiahnu. „My sme sa rozprávali celkom vážne. Vôbec som nepostrehla, že je tam akýsi humor. To, že Zuzka je vtipná, som postrehla až v divadle. Vtedy som ešte netušila, že mi bude ako sestra,“ dodáva Peťa. To, čo nasledovalo potom, ako to vyzerá, keď sa obe stretnú na káve a mnoho ďalších vecí sa dozviete v našom videu.

Sledujte Inkognito s tajnou hostkou Peťou Polnišovou dnes o 20:35 na JOJke!