Slovenská dvojníčka známej americkej herečky? Aha, koho vám Soňa možno pripomína!

Záver týždňa Bez servítky patrí Soni, ktorá je skutočne krásnou ženou. A možno aj vám pripomína známu Američanku!

Tridsaťsedemročná finančná manažérka predvedie svoje kuchárske umenie v závere tohto týždňa. Možno vám na prvý pohľad pripomenie známu americkú herečku Cameron Diaz. Ak by na Slovensku hľadali jej dvojníčku, Soňa by sa pokojne mohla prihlásiť. Hovorí sa, že každý má niekde na svete svojho dvojníka. Podobnú nemajú len farbu vlasov a očí, ale aj niektoré črty tváre. Päťdesiatjeden ročná Cameron je svetoznámou herečkou a svoju kariéru si vybudovala nielen vďaka hereckému talentu, ale aj kráse!

Zdroj: TV JOJ

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za 2000 eur? Každý kuchár navyše získa ďalších 1000 eur za účasť. Môžete tak získať za jediný týždeň až 3000 eur! Prihláste sa TU.

To, či vie Cameron Diaz variť sme nezisťovali, no Soni táto činnosť vôbec nie je cudzia. Keďže miluje cestovanie, snaží sa túto záľubu preniesť aj do varenia. Dnešné menu bude prevažne talianske a hostí milo prekvapia nezvyčajné ingrediencie. Keďže je Soňa vegetariánka, nesklame ich, že mäso im na tanieroch nepristane. Otázkou je, či dokáže jej zeleninové menu nahradiť túto surovinu!

Sledujte Bez servítky dnes v dvoch častiach, a to o 17:50 a o 20:40 na JOJke!